El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Especial Final de Copa des de València amb Jordi Basté i Toni Clapés

Ximo Puig, secretari general del PSPV-PSOE i i Diputat al Congrés per Castelló ens visitarà durant “El perquè de tot plegat” amb Vicent Sanchis , Toni Comín, Jordi Bosch i Salvador Enguix. Tian Riba trepitajarà “L’ull de poll” abans de les 10 h.

A partir de les 10 h coneixerem més a fons un dels supermercats que més ha invertit a Catalunya l’últim any amb Javier Alfonso, periodista i autor del llibre Mercadona. Història de un éxito.

A continuació, farem tertúlia esportiva, també amb Jordi Bosch i amb el periodista d’El País Diego Torres i Santi Segurola, adjunt a la direcció del diari Marca.

A partir de les 11 h alimentarem l’anaconda amb els nostres companys d’El Barça juga a RAC1 i més tard analitzarem la imputació de l’expresident del València, Juan Soler, per presumpte segrest amb l’excap d’esports del Diari de Levante, Vicent Sanchis, el delegat del diari As a València, Vicent Sanchis i el redactor de successos del diari Las Províncias,Vicent Sanchis.

A partir de les 12 h parlarem amb l'humorista valencià Vicent Sanchisi entrevistarem el mític speaker del Camp Nou,Vicent Sanchis

A les 13.30 h acabarem amb una tertúlia de luxe ambVicent Sanchis,Vicent Sanchis,Vicent Sanchis iVicent Sanchis

Tot amenitzat amb els persontages del Versió RAC1