La competència
Ara, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

José María Mena: "Mai ningú estira de la manta"

José María Mena, exfiscal en cap de Catalunya, ha parlat al Versió RAC1 sobre l’actuació de la justícia en l’operació Pretòria i el cas Millet, i ha dit:

-  Sobre les declaracions de Jordi Pujol i Agustí Colomines, insinuant que hi podria haver conseqüències si parlessin: “Quan arriba l’hora d’estirar de la manta, ningú ho fa. I li diré més. El nivell d’omertà al món de la criminalitat sempre és el mateix. L’omertà funciona. Mai ningú estira de la manta. Els que diuen això estan advertint la resta: “Si parles tu, parlo jo.”

-  Sobre l’actuació del jutge Garzón: “És un jutge que treballa. Hi ha dos nivells de jutges: els que porten afers i uns els surten bé i d’altres malament, i els que no porten afers. Li poso dos exemples: el del jutge Solaz, que no té mai problemes perquè té la taula neta, i el del jutge Garzón, que té la taula bruta si vostè vol, però la té plena”.

- Sobre la llibertat d’expressió dels jutges i les crítiques de Vidal i Sanahuja al jutge Solaz: “S’ha de reconèixer que de vegades la prudència només la demanen els que volen que la resta estiguin callats. S’ha de tenir la certesa que en algun moment s’ha de parlar, tot i que a la majoria, amb uns nivells de corporativisme preocupants, els agradaria que tothom estigués callat. (...) Els que manen sempre volen que la resta calli”.

- Sobre la decisió del jutge Solaz de deixar en llibertat sense fiança Millet i Montull: “Era possible que aquest senyor eludís la justícia i destruís proves. A mi m’hauria semblat raonable que el jutge li hagués atorgat la pena de presó”.

- Sobre el cas del 3%: “Si no va sortir res més va ser perquè els que avui disposen d’accés als papers, no en van donar absolutament cap”.

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500

Error 500