Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Josep Maria Piqué reconeix que les retallades a l'Hospital Clínic afectaran la qualitat de vida de les persones i no descarta un ERO si no hi ha acord amb els treballadors.

Error 500

Error 500

Josep Maria Piqué, Director general de l’Hospital Clínic, ha dit avui, en una entrevista a La nit a RAC1, que:

.-  Evidentment quan una persona té dolor i se li retarda una mica aquesta operació té una prolongació d'uns mesos de dolor. I això evidentment és qualitat de vida. Aquesta, si que la toquem"

.- Sobre un possible ERO: "Ens agradaria no haver-lo de fer i espero que no l'haguem de fer.”

.- "Ens falta encara una part important per negociar amb la part sindical... aquesta negociació ha de portar a alguna situació una mica conflictiva i d'enfrontament de posicions".

.- "Fòrmules de copagament n'hi ha. Hi ha una decisió política aquí que crec que en un moment determinat ens hi veurem abocats".

.- "És evident que hi ha algunes intervencions, doncs de substitucions d'alguna pròtesi, que ara hi ha una llista d'espera d'uns mesos determinats i això pot ser que s'allargui una mica.”

.- "Ens agradaria no haver-lo de fer i espero que no l'haguem de fer. Per que això succeeixi els treballadors haurien d'acceptar alguna retallada d'alguns drets laborals i ara potser toca perdre aquests privilegis" Per exemple, vacances quan volen o perdre dies de lliurança”

.- “Hi ha una mica de dificultats d'acceptar la necessitat d'una reducció tan dràstica, en un període de temps tan curt. Aquest és una mica el drama que tenim"

.- "Fòrmules de copagament n'hi ha. No són fàcils. Tenen una certa dificultat en què siguin equitatives. Es poden corregir pel que fa a la renda de les persones. Hi ha una decisió política aquí que crec que en un moment determinat ens hi veurem abocats".