El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Nova campanya Mediterràniament amb Cesc Fàbregas

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cPbb97qhE8A[/youtube]

Després de quatre campanyes d’estiu sota el concepte Mediterràniament, Estrella Damm estrena aquest mes de febrer un nou espot, que compta amb la participació de Cesc Fàbregas i Hideki Matsuhisa com a protagonistes.

La idea d’aquesta campanya va néixer quan Estrella Damm es va assabentar que el menjar preferit d’en Cesc és el sushi i van convidar-lo a menjar-ne com mai s’ hauria imaginat.

En un càlid dia d’hivern i a bord d’una barca de pescadors, el jugador i el seu amic Hideki, un reconegut xef japonès, s’endinsen al Mediterrani per compartir una jornada única on el cuiner prepararà un sushi amb les gambes acabades de pescar i ho acompanyaran d’una Estrella Damm.

Tot junt farà que un dia qualsevol d’hivern, s’acabi convertint en un dia realment especial.

Estrella Damm presenta aquest nou anunci per reivindicar que la gastronomia, els paisatges, la cultura i les tradicions que ens ofereix el Mediterrani són qualitats úniques que ens defineixen i que en podem gaudir durant tot l’any.

La cançó que acompanya aquesta història és una versió en anglès creada especialment per l’anunci de la mítica havanera La bella Lola.