Tu diràs
Ara, de 4 a 6 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté

El FC Barcelona s'adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

comunicat-bartomeu

00:00 02:11
00:00 02:11

El programa té accés a la carta en què Josep Maria Bartomeu comunica a Joan Rigol que el Barça es reafirma en "la defensa del club al dret a decidir". El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir ha respost agraint "la implicació del Barça a les inquietuds i aspiracions de la gran part de la societat catalana".

- Carta de Josep M. Bartomeu: "El FC Barcelona va expressar ara fa un any en paraules del seu president el seu inequívoc suport al dret a decidir davant l'Assemblea de Compromissaris del 5 d'octubre del 2013. El president va dir textualment: "Sempre estarem al costat del nostre país i de la voluntat del seu poble. Defensem el dret a decidir perquè forma part dels drets fonamentals que han de tenir les persones i tots els pobles. Al llarg d'aquest any hem reiterat aquestes paraules en diverses ocasions. Malgrat la solemnitat d'aquesta declaració que ens va semblar prou clarificadora amb referència a la nostra posició en el procés que està vivint el poble de Catalunya, vull reconfirmar-vos la nostra adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir."

- Resposta de Joan Rigol: " T’agraeixo la teva carta per la qual em manifestes la voluntat del FCBarcelona d’adherir-se al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Aquest fet significa la implicació del Barça a les inquietuds i aspiracions de la gran part de la societat catalana. Això ho ha demostrat el Barça al llarg de la seva història. "

comunicat-rigol

00:00 00:48
00:00 00:48