Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 23 h
L’Espanyol juga a RAC1
Burgos - Espanyol

"Hi haurà Jorges al nou govern"

alicia-sanchez-camacho

00:00 03:59
00:00 03:59

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, s'ha mostrat "satisfeta" pels resultats del seu partit, tot i que no és tan bo com les enquestes preveien. Ella considera que "hem contrbuït a l'èxit de Rajoy", i que "li asseguro que hi haurà gent del PPC al govern de Rajoy".En una entrevista a El món a RAC1, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, també ha dit que:

- "Estic molt satisfeta de l'aportació del PPC. Hem contribuït a l'èxit de Mariano Rajoy. El PPC és amb CiU l'únic partit que continua creixent, com en les eleccions autonòmiques i les municipals."

- "No em fiava de les enquestes. Sempre vaig dir que els resultats estarien al voltant del que hem tret."

- "El sostre que s'ha produït és el de l'estratègia de la campanya de la majoria absoluta del PP i a Catalunya ens hem trobat que hi ha gent que no ens ha votat perquè creia que no calia. Però el PPC ha escurçat la distància amb els socialistes d'una manera impressionant. Josep Piqué tenia 5 diputats de diferència amb el PSC i ara en tenim 3."

- "Li asseguro que hi haurà gent del PPC al govern de Mariano Rajoy. No sé quants, però n'hi haurà. En primera o segona instància, hi haurà perfil català claríssimament."

- "Hi haurà Jorges al govern. La relació de Jorge Fernández Díaz i Jorge Moragas amb Mariano Rajoy és evident i estic convençuda del perfil català i la presència catalana a les estructures de govern."

- "El meu compromís és amb Catalunya. Estic molt satisfeta de la tasca al PPC. Ens queda molt camí per recórrer i aquest camí està tot just començant. El PP està molt interessat a seguir treballant com estem fent des de Catalunya i la meva activitat aquí és molt important."