Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 0 h
El Barça juga a RAC1
Barça - PSG

L'ANC nega haver patit un atac d'Anonymous

Error 500

Error 500

El responsable de comunicació de l'Assemblea Nacional Catalana, Ferran Civit, desmenteix la informació publicada per El Confidencial i assegura que "no s'ha produït cap atac" contra el web de l'ANC. De fet, Civit atribueix aquesta informació a una "campanya de desprestigi" contra l'entitat que qualifica de "barroera" amb l'objectiu de "generar desconfiança i desestabilitzar el procés".

Ferran Civit, responsable de comunicació de l'ANC, també ha dit que:

- "No s'ha produït cap atac [contra el web de l'ANC]. Només ho publica El Confidencial i nosaltres no tenim cap constància de cap atac ni filtració."

- "És una línia més de la campanya de desprestigi que vol generar desconfiança i desestabilització del procés.

- "És una mostra més d'aquestes accions barroeres. Ho veiem amb simpatia i ho posarem a la llista dels atacs i de difamació contra l'ANC que hem tingut."

- "Posen noms a la babalà. Hi ha molts errors en la informació, com per exemple la quota."

- "Tenim una base de dades molt ben protegida i la tenim encriptada. Per tant, encara que aconseguissin piratejar-la, tindrien una feinada de mesos per desencriptar-la."

- "Ara busquen desestabilitzar el moviment. També saben que la clau de volta de la diada és aconseguir una participació massiva."

- "Les persones que tenen accés a la base de dades són comptades. És impossible que hagi estat una filtració."

- Sobre les informacions de l'ABC: "No hem tingut mai cap problema comptable. El que hi ha hagut és una actualització de dades amb les dades territorials. No hi ha hagut cap cosa estranya."

- Sobre la Diada: "Ja hi ha 400.000 persones inscrites a la V de la Diada."