Vostè primer
Ara, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 3 a 4 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés

"Montilla emetia deute sense anar a Moncloa"

jose-zaragoza

00:00 23:02
00:00 23:02

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, s'ha mostrat sorprès perquè el president Mas va entrevistar-se amb José Luis Rodríguez Zapatero per demanar permís per endeutar-se. Un fet que, segons Zaragoza, el president Montilla aconseguia sense anar a la Moncloa.

José Zaragoza, secretari d'organització del PSC, també ha dit que:

- "El que em sorprèn és que el senyor Mas hagi d'anar a la Moncloa per reclamar una cosa que el president Montilla aconseguia sense anar a la Moncloa, [...] sense cap entrevista amb el senyor Zapatero."

- "El senyor Mas va convertir en la gran reivindicació de la seva presidència reclamar una emissió de deute, i ho va convertir en un tema de debat públic."

- "Hi ha una sobreactuació del senyor Mas, [...] quan tu sobreactues hi ha reaccions que no es corresponen a la realitat."

- "No m'agraden [les declaracions de José María Barreda] però sí que fa una cosa que és defensar el que és seu. [...] No m'ha agradat aquesta reacció, ho he de deixar clar."

- "El senyor Montilla anava a la Moncloa a acordar traspassos."

- "El president Montilla de manera discreta, [...] sensata, va aconseguir una emissió de deute que va triomfar, [...] es va vendre bé, en bones condicions."

- "La situació econòmica de la Generalitat és fruït de la crisi econòmica."

- "M'estranya que el senyor Mas converteixi en la gran reivindicació [del seu govern] el demanar permís [a l'estat]."

- "És molt difícil assumir posicions si t'amaguen [...] el pla de retallada de despesa. [...] No ens han donat el document que van portar a Madrid. [...] Ni el coneixem."

- "[De la reunió amb Zapatero] esperava plantejaments més de futur. M'ha estranyat molt que un tema [que s'ha posat sobre la taula] són coses que ja estan fetes."

- "El senyor Castells farà el que consideri convenient i adequat. L'explicació [dels números del govern tripartit] la va fer en el seu moment."

- "No estem fent una oposició de bloqueig, estem fent una posició d'acord. Gràcies a nosaltres el senyor Mas és president."

jose-zaragoza-1

00:00 00:42
00:00 00:42