El món a RAC1
Ara, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Joan Maria Pou renova una temporada més

Joan Maria Pou ha anunciat que seguirà una temporada més a RAC1 conduint les transmissions d’El Barça juga a RAC1. Ho ha fet avui en declaracions a El món a RAC1.

El Barça juga a RAC1 va néixer l’any 2001 i des de la primera temporada RAC1 ha cobert tots els partits de totes les competicions en què ha participat el Barça: la Lliga, la Lliga de Campions i la Copa del Rei.

Joan Maria Pou va començar a RAC1 aquell mateix any i va alternar les transmissions d’El Barça juga a RAC1 amb l’edició del Primer toc als vespres de RAC1. La temporada 2002-2003 va passar el relleu del Primer toc a Raül Llimós per engegar altres projectes, però va continuar al capdavant d’El Barça juga a RAC1.

Les primeres transmissions van anar a càrrec de Joan Maria Pou i Jordi Gràcia, sota la direcció de Xavier Bosch. Pou és qui a dia d’avui continua posant el segell a les transmissions, i l’equip d’El Barça juga a RAC1, sota la seva direcció, ha creat un estil i un to diferent que fins aleshores no existia, i han situat les transmissions en un referent del panorama radiofònic al nostre país, i també al capdavant de les xarxes socials amb més de 40.000 seguidors.