No ho sé
Ara, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
En Directe
I després, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé

Presentació de la temporada 2014-15 des del Teatre Municipal de Girona

[gallery id="9348" link="file" columns="4"]

Fotos: Cristina Gaggioli

RAC1 celebrarà el 15è aniversari buscant el sisè any de lideratge

Aquesta serà la temporada dels 15 anys de RAC1. Volem celebrar aquest 15è aniversari reforçant el lideratge de RAC1, líder des de l’abril del 2009. Volem continuar sent la ràdio més escoltada i revalidar aquesta condició per sisena temporada consecutiva.

La ràdio és dels oients. El lideratge, també. És per això que l’objectiu de RAC1 va més enllà: hem de continuar sent la ràdio de la gent, explicant el dia a dia arran de carrer. I més, en una situació sociopolítica excepcional, com l’actual. Escoltar i parlar com la gent, aquesta és la clau.

També ens plantegem aprofundir en el model de ràdio que ens defineix. Som la ràdio de referència i les coses han de continuar passant a RAC1. Enlloc no n’hi passen tantes.

Ràpids i vius. L’audiència ens reconeix per la nostra capacitat de reacció. Som flexibles, àgils, intuïtius. La programació s’adapta a cada situació. Aquestes són les característiques que ens fan recognoscibles. És una manera de fer que s’ha guanyat el respecte dels oients i dels professionals. El repte? Que siguin tan visibles com sempre.

Protegir la fórmula canviant tant com convingui. Una temporada més mantenim la columna vertebral de la programació, tot i que el Via lliure estrena conductor (Xavi Bundó) i l’Ultraesports (amb el Raül Llimós) s’afegeix a l’oferta esportiva de RAC1. La nostra és una proposta d’evolució permanent. El canvi des de l’ofici i l’exigència d’un món canviant.

Descarregueu el dossier de presentació de la temporada

undefined