Tu diràs
Ara, de 4 a 6 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté

Èxit absolut de la diada de Sant Jordi de RAC1 al carrer

RAC1 ha celebrat la Diada de Sant Jordi amb els oients des dels jardins del Palau Robert de Barcelona.

[gallery id="8949" link="file" columns="5" orderby="title"]

Des de l’obertura de portes a les 8 h, l’equip d’El món a RAC1 ha estat acompanyat dels oients més matiners, que a les 9 h ja havien omplert tots els jardins.

A primera hora, Xavier Sardà, Vicent Sanchis, Toni Soler, Ernest Folch i Glòria Serra han fet tertúlia amb Jordi Basté.

Més tard, han entrevistat Jaume Barberà, que ha parlat de la seva nova obra, 9-N 2014. Francisco Ibáñez ha dibuixat i dedicat en directe un llibre i n’han regalat un als oients del públic assistent. El xef Joan Roca, que ha publicat el seu primer llibre, Cuina amb Joan Roca, també ha visitat l’escenari del programa i amb el periodista Xavier Bosch, han conversat sobre el seu llibre Eufòria. Tampoc no hi ha faltat la màgia, amb el Mag Lari.

Els tocs musicals de la diada els han posat les actuacions d’Els Amics de les Arts, Cesk Freixas i Elena Gadel, que ha presentat en primícia el seu nou disc, Delicada.

La competència ha congregat una allau de públic davant. El consultori de l’amor de la Rosita ha fet riure el públic que ha acompanyat el programa durant tota l’hora.

La segona hora ha fet participar el públic, en Xavi Pérez Esquerdo, micròfon en mà, ha estat l’encarregat de colar-se entre els oients, els ha fet preguntes i els ha regalat roses. El Jair ha recollit la indignació dels oients al “Síndic de greuges” i en Llimoo ha ofert informació confidencial sobre Sant Jordi i la Candela Figueras ha obert davant dels espectadors  la “Caixa dels trons”.

A les 14.30 h, s’hi han posat el Tot és possible, amb Elisenda Camps, entrevistant Walter Riso pel seu nou llibre Enamorados o esclavizados. Han parlat amb Quim Masferrer, presentador del programa El foraster de TV3 i autor del llibre Dietari d'El foraster. I com no podia ser d’una altra manera, han parlat de la protagonista del dia, la rosa, amb el jardiner i paisatgista Carles Herrera. Per acabar, els han acompanyat la il·lustradora Roser Capdevila i les seves tres filles.

El Versió RAC1 ha fet una versió de luxe amb convidats com Ivan Labanda i Ramon Gener, que ha presentat Si Beethoven pogués escoltar-me; Jair Domínguez els ha parlat del seu nou llibre, 99 coses que hem d’aniquilar si volem ser independents; Damián Mollá i Albert Alonso, presentaven This book is the milk. El inglés que no sabías que sabías.

Mario Vaquerizo, tot i que ha arribat a contrarellotge a causa del trànsit de la ciutat avui, ha tingut temps de parlar del seu llibre Fabiografía, la biografia de Fabio McNamara i de cantar un tros d’una cançó de las Nancys rubias. També els ha acompanyat Sergi Pàmies, amb el seu nou llibre Cançons d’amor i de pluja, i Juan Carlos Ortega.

També han tingut molta música: La Pegatina presentant la seva nova gira i el documental La pegatina 10 anys; la guanyadora de La Voz Kids, María Parrado, amb el seu nou disc; Mishima interpretant el tema "La teva buidor" del seu nou treball, L’ànsia que cura; els Pegasus tocant Kitblues, del seu nou àlbum Standby... ON!, i per últim, Izah, la nova veu del soul i l’R&B, cantant el tema One more day, inclòs en el seu nou disc, IzahBlues.

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Agraïments al:

.