El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: Via lliure amb Marta Cailà10:00 - 14:00

i després 14/15
Patrocinador
El món a RAC1
  • Adéu a Gabriel García Márquez

140418_Gabriel_Garcia_Marquez

Gabriel García Márquez ha mort a Mèxic als 87 anys. Hem recordat la seva figura amb el seu editor, Claudio López de Lamadrid, que ha assegurat que hi ha un text inacabat que podria ser publicat si els hereus volguessin, i amb l’editor Ernest Folch, que ha recordat l’etapa de l’escriptor colombià a Barcelona i la transcendència de la seva obra.

  • Un soci del Barça denuncia la policia espanyola per agredir-lo

Rafel Martín a 8TV

Assegura que li va provocar ferides greus, com la que té a l’ull, pel sol fet de portar una bandera independentista a la final de la Copa del Rei a l’estadi de Mestalla. Qui ho denuncia és un veí de Cadaqués, Rafel Martín, que nega haver provocat els agents i assegura que té testimonis del que va passar. Martín ha denunciat els fets als Mossos d’Esquadra i també ho farà als jutjats de València.

140418_Marti_Gironell

El primer heroi és l'últim llibre de Martí Gironell. Una aventura al passat, plena de reptes i pors, per conèixer el jove Yantsé i el Clan dels Cavalls. Un llibre de ficció ben documentat sobre la vida al neolític.

Muntmy

Ell és el Màrius Montmany i ella és l’Abril Montmany. Ell compon la música i les lletres i ella canta... i com canta! Amb només 11 anys ja han gravat un disc sota el nom de Muntmy. Un treball auto editat que pretén ser l’inici d’una llarga carrera musical. No us perdeu el RAC1stic de “Cançó de fer camí”, la musicalització d’un poema de Maria Mercè Marçal. Continuar llegint

140418_bunyols

El xef Fermí Puig ha posat sobre la taula un dels dubtes gastronòmics de la resposteria catalana: els bunyols de Quaresma són bunyols de vent? N'hem parlat al Cuinetes de Divendres Sant. No hi ha excuses per posar-se el davantal i aprendre a preparar-los.

Emis.: Dijous 17-04-14 a les 10h
  • “A votar!” (Android-iOS)

A votar!“A votar!”. Avui recomanem un joc fet a Catalunya i que s’ha publicat a l’Apple Store aquesta mateixa setmana.

Joc de plataformes a l’estil Mario. Som en Turet, un català amb barretina que ha d’arribar a l’urna i aconseguir votar. Aquí els dolents són elements com toros, gavines o personatges com ara Mariano Rajoy o Soraya Sáenz de Santamaría.

“A votar!”. 0,89 € i tant per a Android com per a iOS.

https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.jox.turet.quadrat

https://itunes.apple.com/ES/app/id849578543?mt=8

140417_Copa

L'endemà de la derrota del Barça a la final de Copa, Santi Segurola, Enric Bañeres, Miguel Rico i Dani Senabre han analitzat l'estat actual de l'equip i del club. Els nostres tertulians han donat les seves impressions sobre el que convindria fer al Barça en aquests moments per regenerar el que consideren la mort d'un cicle.

diamantes

Per a un lladre, el robatori de joies pot suposar alguns avantatges respecte el robatori de diners. Amb poques peces es pot aconseguir un gran valor, un fet que els permet anar més ràpid i ser més discrets. Però si hi ha un rei de les joies aquest és el diamant. Quin inconvenient té robar diamants? Doncs que després s’han de vendre... Ens ho han explicat el Pere Cullell i l'Enrique Figueredo.

%s1 / %s2

← Accedeix a l'arxiu de podcasts

Cuinetes amb Fermí Puig

Comença:Dijous, 24 d'avril del 2014 a les 10:40 - Durada: 15mins.

El món a RAC1 al Segueix-nos

No es pot connectar amb Twitter