El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: La segona hora amb Quim Morales13:00 - 14:00

i després 14/15
Patrocinador
El món a RAC1
Emis.: Dijous 24-04-14 a les 11h
Emis.: Dijous 24-04-14 a les 10h
Emis.: Dijous 24-04-14 a les 11h
  • “FaceUp” (Android-iOS)

FaceUp“FaceUp”. Si sou del 71% d’usuaris que té alguna mena de dependència al mòbil aquesta app us interessa perquè ens permet saber el nostre nivell d’addicció al mòbil!

Primer fem un test per saber el grau d’addicció i després ens proposa reptes per anar minimitzant l’ús nociu o de més a més que en fem.

L’eina, a més, ens anirà fent un seguiment de l’ús que donem al mòbil i ens dirà quants cops s’ha utilitzat cada una de les aplicacions i el temps hi hem dedicat.

“FaceUp”. És una aplicació catalana que neix avui mateix a 1,79 € i tant per a Android com per a iOS.

  • La festa de Sant Jordi

Elisenda RocaElisenda Roca, periodista

Com cada Sant Jordi els turistes contemplaven bocabadats la ciutat envaïda per parades de llibres i roses. Sense ser festiu es respirava festa grossa: cel blau, sol lluent i temperatura agradable. Fora de lloc certes comentaris enverinats que demanaven que fos una jornada pacífica. Sempre ho és. Hi ha roses, roses a les mans de la gent. Hi ha qui bada sense saber què busca i té clar quin llibre regalarà. Qui aprofita per acostar-se a l’escriptor o escriptora que admira. I hi ha qui es vol fer la foto amb l’ex d’un torero i fa un gest d’enuig quan l’obliguen a comprar el llibre que suposadament ha escrit, o no hi ha foto. Però el que hi ha és gent valenta que enmig d’aquesta crisi ha decidit obrir una llibreria. Així celebrem la més nova a Barcelona, al barri de Sant Antoni, la llibreria Calders; a l’Eixample, l’Impossible; a Gràcia, la Caixa d’Eines; o Dòria Llibres a Mataró. Celebrem les petites llibreries que estimen la literatura i saben què i a qui recomanar cada lectura. Són els llibreters de capçalera de tota la vida. Sí, Sant Jordi és un dia de convivència pacífica, d’exaltació de l’amor, de la lectura i de l’amor a la lectura. Podem dir-ho en veu ben alta: el dia de Sant Jordi és la millor festa del món.

  • Manel Nadal no descarta deixar el PSC

140424_Manel_Nadal

Foto: ACN

Un dels dimissionaris de l’executiva del PSC de Girona, Manel Nadal, no descarta estripar el carnet del partit si acaben expulsant Marina Geli, Núria Ventura i Joan Ignasi Elena o si els endureixen les sancions. Nadal aposta per crear “un gran partit socialista català sobirà” i també creu que Ernest Maragall “ha anat massa ràpid a fer coalició amb Esquerra” per a les europees del maig. Continuar llegint

  • La segona part de ‘Victus’ estarà a la venda pel Sant Jordi del 2015

130324_Isabel_ Martí

L’editora de La Campana, Isabel Martí, ha explicat aquest dijous que el llibre del proper Sant Jordi pot ser la segona part de Victus, d’Albert Sánchez Piñol. De moment, el títol provisional és Vae Victus i, segons Martí, serà més curta que la primera part, mantindrà el castellà com a llengua original i sortirà en català i castellà al mercat a la vegada. Continuar llegint

  • “Sant Jordi 2014″ (Android-iOS)

Sant Jordi 2014“Sant Jordi 2014″. Una aportació més a la celebració d’avui. L’aplicació serveix per desitjar un bon Sant Jordi fent arribar una imatge, un text, una frase per celebrar amb la resta de persones estimades, la diada.

Una de les grans novetats respecte a l’edició del 2013 és la possibilitat d’utilitzar els nous dissenys per fer-se una autofoto (o ‘selfie’) i enviar-la a tots els amics i alhora en un web que recollirà aquestes imatges

També permet enviar poesies d’autors com Joana Raspall, Jacint Verdaguer o Clementina Arderiu.

“Sant Jordi 2014″. Gratuïta i tant per a Android com per a iOS.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xplicat.santjordi2014

Emis.: Dimecres 23-04-14 a les 11h
Emis.: Dimecres 23-04-14 a les 11h
Emis.: Dimecres 23-04-14 a les 11h
Emis.: Dimecres 23-04-14 a les 11h
Emis.: Dimecres 23-04-14 a les 11h
Emis.: Dimecres 23-04-14 a les 11h
%s1 / %s2

← Accedeix a l'arxiu de podcasts

Cuinetes amb Fermí Puig

Comença:Dijous, 01 de maig del 2014 a les 10:40 - Durada: 15mins.

El món a RAC1 al Segueix-nos

No es pot connectar amb Twitter