El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Arcadi Calzada: "No pot ser, no ho puc entendre, no em cap el cap"

Error 500

Error 500

El vicepresident segon de la junta del Patronat Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Arcadi Calzada, ha dit que està sorprès per la confessió del frau de Fèlix Millet, "és un tema absolutament increïble".El vicepresident segon de la junta del Patronat Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Arcadi Calzada, també ha dit que:

- "[La carta] fa un bon servei al Palau. [...] Per al Palau i per a la salut general del país és bo que el senyor Millet hagi fet aquesta carta."

- Sobre si era ell el vicepresident que cobrava 12.000 € al mes per a la captació de recursos: "Jo no sóc. [...] Mai ni un duro, ni una pesseta, ni un cèntim. [...] Me n'he assabentat ara, no ho sabia. Deu ser una persona que es va nomenar vicepresident fa uns mesos. [...] És el vicepresident tercer [Manuel Carreras]."

- "Aquests fets suposen un cop molt dur per al Palau."

- "Els que som a la comissió delegada no sospitàvem absolutament res. Si ho haguéssim fet, hauríem actuat. No posàvem mai en dubte l'honorabilitat del president. [...] Res podia fer pensar una situació d'aquesta naturalesa."

- "Quan analitzàvem els comptes anuals, amb totes les auditories, mai [...] ningú ens va fer cap comentari de cap mena."

- "El dia 27 [de juliol] estava indignat perquè em semblava exagerada l'actuació que es feia al Palau, amb l'ocupació dels Mossos. [...] Encara ara costa de creure. [...] No pot ser, no ho puc entendre, no em cap el cap. És un tema absolutament increïble."

- "Jo crec que no [hi ha més coses a part del que explica a la carta]."

- "Vaig parlar-hi [amb Fèlix Millet]. [...] No pateixis, això s'aclarirà, em va dir. [...] Em va trucar i em va dir que deixaria la presidència."

- Sobre si els artistes cobren en negre: "Jo li puc dir que [...] als Festivals de Cap Roig, ni se'ns havia plantejat mai [...], ni somiat, pagar un duro en negre."