Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

"Aturaria el procés judicial ara"

felipe-izquierdo

00:00 36:16
00:00 36:16

Gir al cas Neymar després de la dimissió de Sandro Rosell. L’advocat del soci Jordi Cases, Felipe Izquierdo, aconsella aturar el procés judicial ara per evitar que gent no vinculada al Barça se n’aprofiti. No vol que ningú més se sumi a aquesta querella. Izquierdo, sorprès per la dimissió, també assegura que ampliar la denúncia a Josep Maria Bartomeu, nou president del club, i a Javier Faus, vicepresident econòmic, “és una cosa molt normal del procés”.

L'advocat de Jordi Cases, Felipe Izquierdo, també ha dit que:

- "No té res a veure la querella amb la seva dimissió."

- "Jordi Cases està sorprès per la dimissió de Rosell."

- "[Jordi Cases] ha rebut moltes amenaces també."

- [Sobre la suposada implicació de Bartomeu i Faus] "Es va dir en un escrit que es va presentar molt abans, dilluns. És una cosa normal del procés. La instrucció ha començat ara. Tot just estem al primer dia."

- "Ens n'hem assabentat ara, en veure els contractes, que aquests senyors també els han signat."

- "La meva opinió és que jo aturaria ara [el procés]. Hi ha un problema i és que, en la fase en què estem, hi podria haver gent que no té res a veure amb el Barça que s'aprofiti de la situació i entri dins de la querella i això no ho vull."

- "No sé si podré convèncer Jordi Cases."

- "Quan vaig començar a veure el tema, vaig pensar en el cas de Mario Conde, que va agafar uns milions del Banesto i els va donar a una tercera persona, i quan li van preguntar va dir que eren per qüestions diverses. És el mateix. Es vol saber en concepte de què es paguen aquest diners."

- "El Barça ha presentat un escrit en què demana que s'arxivi i en què diu dues coses: que el preu és el que diu (57 milions) i que els contractes dels 2011, quan es fan el 2013, no es van variar. Aquí és on hi ha el problema. Si el 2011 n'hi havia tres, el 2013 en són sis. Sí que s'han variat, l’hi puc assegurar."

- "Com es pot dir que la querella és temerària si no l'has llegida?"

- "Si els directius fossin una mica normals amb la gestió això no hauria passat."

- "Hi ha un article que diu que per aquests casos has d'anar a l'Audiència Nacional."

- "El que ningú es pensava és que el Sr. Rosell dimitiria."

- "He aconsellat a Jordi Cases que no faci cap declaració."