El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Bustos: "Sóc innocent"

manuel-bustos

00:00 08:54
00:00 08:54

L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha defensat la seva innocència després que aquest matí l'han imputat en una presumpta trama de corrupció que també afecta la primera tinent d'alcalde, Montserrat Capdevila, altres càrrecs electes de l'Ajuntament de Sabadell i alguns empresaris de la construcció de la ciutat. “Estic segur de la meva absoluta innocència i de la dels meus col·laboradors”, ha dit Bustos en una entrevista a El món a RAC1.

En una entrevista a El món a RAC1, Manuel Bustos ha dit que:

- “Estic imputat per prevaricació i delictes contra l'Administració Pública. No estic detingut, ni de bon tros. Per mi estar imputat és una garantia per conèixer de primera mà què està passant.”

- “Col·laboració absoluta, perquè tinc la consciència tranquil·la. Demanaré que sigui àgil i ràpida perquè l'honorabilitat sigui restablerta al més aviat possible.”

- “Estic segur de la meva absoluta innocència. Confio plenament en les persones que ara estan imputades. Si hi ha algú que ha comès alguna il·legalitat, sigui o no família, que caigui sobre ell el pes absolut de la Llei.”

- “No penso a dimitir perquè sóc innocent. Si he comès alguna cosa de manera inconscient jo seré el primer a dimitir.”

- “M'afecta la imatge i la consciència social, però sempre hem actuat dins de la llei. Lluitaré per recuperar l'honorabilitat i el bon nom de Sabadell.”

- “No sé què passa. L'agent judicial m'ha dit que estaven investigant i farien un escorcoll que afecta funcionaris de l'Ajuntament i càrrecs electes. Han vingut aquest matí a l'Ajuntament i han dit que procedirien a fer-ho. Compleixen professionalment.”

- “Això arrenca d'un partit que va denunciar-nos fa anys. No és una prova. És rumorologia.”

- “La tinent d'alcalde també està imputada.”

- “Vostès saben més que jo. He intentat demanar més explicacions, i simplement m'han dit que era secret de sumari. No tinc res a amagar.”

- “No té res a veure l'obertura d'IKEA a Sabadell. He llegit que està vinculat a una promoció urbanística. Tot això és privat.”