El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

"El Barça no s'endeutava"

xavier-sala-martin

00:00 05:40
00:00 05:40

L'extresorer del Barça, Xavier Sala i Martín, ha negat que el club s'hagués d'endeutar amb el crèdit que havia de signar l'1 de juliol i ha afegit que no és veritat que la indemnització a Joan Oliver fos de 800.000 euros.

Xavier Sala i Martín, extresorer del Barça, també ha dit que:

  • "A dia 30 de juny hi havia un crèdit sindicat que transformava el crèdit anterior, que va signar Sandro Rosell el 2003, per la mateixa quantitat -150 milions d'euros- i que transformava els avals que havíem signat per pagar els impagats del Núñez, en un crèdit"
  • "Això estava per preparat el dia 30 de juny perquè ho signessin ells el dia 1 de juliol. Si no ho van signar, són ells els que ho han d'explicar""El Barça no s'endeutava. No és veritat que s'ha de demanar un crèdit nou, es transforma el crèdit anterior [d'avals a crèdit]"
  • "És fals. No és veritat que la indemnització [per acomiadament] de Joan Olivé fos de 800.000 euros. El que han comptat aquí són una part de salari, els variables que tenen tots els treballadors del Barça per guanyar títols, els 22 dies que té tothom, les vacances de l'estiu i ja està"