Tu diràs
Ara, de 4 a 6 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté

El Celler de Can Roca servirà l'àpat del Dia de la Pau a l'ONU

brugada-roca

00:00 36:07
00:00 36:07

El restaurant dels germans Roca ha estat l'escollit per les Nacions Unides per tal de servir l'àpat que se celebra amb els caps d'estat d'arreu del món per commemorar el Dia de la Pau. Joan Roca, Josep Roca i Jordi Roca ho han explicat al costat dels germans Brugada, una nissaga de cardiòlegs banyolins de prestigi internacional. Ramon Brugada, Pere Brugada i Josep Brugada han centrat les seves investigacions a la mort sobtada i l'anomenat Síndrome Brugada. Tots ells n'han parlat en un especial dedicat a l'excel·lència gironina.

Els germans Roca han explicat que:

- "Les Nacions Unides ens ha demanat que anem a fer l'àpat del Dia de la Pau a Ginebra. Però tot és molt recent i no sé si encara ho podem explicar tot. No et puc donar gaires més detalls perquè no tinc ni idea de què els farem"

- "És probable que repetim un experiment com El somni. Estem oberts. Hem encetat un projecte transversal, creatiu, preparat per rebre inputs, diferents disciplines, per sumar esforços, avantguarda i repensar, recrear tot el que té a veure el menjar, el món de l'alimentació, l'espectacle, el menjar, la responsabilitat social, etc."