El món a RAC1
Ara, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

"Ens han atacat amb una violència increïble i van dir 'Visca el Barça'"

guillaume

00:00 11:01
00:00 11:01

Guillaume, un dels seguidors del PSG agredits als voltants del Camp Nou i testimoni dels fets explica que li "va semblar sentir" que els agressors els deien "‘Visca el Barça’". L'amic del seguidor del PSG ferit amb arma blanca assegura que "ens han atacat amb una violència increïble". Segons la víctima "no va ser l'única agressió com aquesta que hi va haver ahir. A la comissaria vaig veure altres seguidors del PSG que tenien talls de ganivet a la mà i a l'esquena".

Guillaume, seguidor del PSG que viu a Catalunya i un dels agredits als afores del Camp Nou, també ha dit que:

- "Sortíem del camp sobres les 10:30, baixàvem l'Avinguda de les Corts i dos homes ens han atacat amb una violència increïble. Només volien pegar-nos i fer-nos mal."

- "Va ser en un carrer petit [carrer Felip de la Paz, cantonada amb el carrer Emèrita Augusta], paral•lel a l'Avinguda de les Corts. La policia ja m'ha dit que és un carrer que s'ha d'evitar."

- "Van anar directament a pegar-nos. Van colpejar al meu amic a la cara, i jo vaig intentar escapar-me. Després em vaig girar i vaig veure que el meu amic no podia escapar-se perquè ja els tenia a sobre. Després vaig tornar i van fugir."

- "No portaven cap simbologia."

- "Quan van arribar em va semblar sentir que deien 'Visca el Barça'."

- "No em va semblar que anessin encaputxats. [...] Tot va anar molt ràpid, va durar uns 20 segons."

- "Nosaltres portàvem la samarreta del PSG."

- "El meu company està bastant greu. Està a les urgències de l'Hospital Clínic. Té 3 ferides de ganivet. Però està fora de perill."

- "Quan vaig tornar es van espantar i van marxar. No ens van robar res. Només era violència gratuïta."

- "No vaig arribar-la a veure [l'arma blanca dels agressors]. Vaig veure que ell tenia sang a l'esquena i al braç, i després vaig veure que hi tenia tres talls."

- "[Els agressors] Semblaven d'aquí."

- "La policia ens havia dit que era un barri una mica perillós pels radicals del Barça. Que no era la primera vegada que passava alguna cosa en aquest carrer."

- "No vam ser l'únic cas d'ahir a la nit. A la comissaria vaig veure altres seguidors del PSG que tenien talls de ganivet a la mà i a l'esquena. Ahir hi va haver més agressions com aquesta."

- "Vam sortir gairebé 10 minuts després que s'acabés el partit. Em va sorprendre que tothom va sortir de cop [no ens van fer esperar dins del camp com altres vegades]."