La competència
Ara, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró

"Començaré a rodar ‘Un monstruo viene a verme’ després de l'estiu"

j

00:00 12:53
00:00 12:53

Juan Antonio Bayona té la intenció d'estrenar-la el 2016 i ha explicat que es tracta d'un "drama amb molta fantasia". El director de cinema també ha reconegut que amb aquest film tanca "una trilogia centrada en les relacions mare-fill". Bayona també ha assegurat que la seqüela de Guerra Mundial Z continua endavant i que "no preveu que Brad Pitt no en sigui el protagonista”.

Juan Antonio Bayona també ha dit que:

- "Aquesta sí que és la meva següent pel·lícula i la començo a rodar després de l'estiu"

- "‘Un monstruo viene a verme’ és un drama amb molta fantasia. És la història d’un nen, la seva mare que té una malaltia greu i com el nen intenta entendre la situació que està vivint"

- "És una pel·lícula molt emocionant, una història molt maca i té la paraula ‘fantasia’ que és molt impressionant"

- “Estem localitzant els exteriors a Anglaterra i la resta de pel·lícula, plató, a Espanya”

- "S'entrenarà el 2016. Té una postproducció complicada. Els protagonistes són un nen i un arbre monstre gegant i això és complicat de fer"

- "Estem fent el càsting. [El protagonista] és un nen d'onze o dotze anys que estem buscant a Anglaterra. És una història molt anglesa i estem buscant més pobles que no pas ciutats"

- "Amb aquesta pel·lícula tanco una trilogia de pel·lícules que estan centrades en les relacions fortes que hi ha entre una mare i el seu fill"

- "El llibre me'l va recomanar Sergio Sánchez, guionista de ‘Lo Imposible’ i ‘El orfanato’, que era molt fan del llibre. Vaig llegir el llibre i després el guió que ha escrit el mateix Patrick Ness i m'entusiasma. És una d’aquelles històries que dius ‘l’han feta per mi’!"

- "Ara mateix estic assegut amb l’autor, Patrick Ness, tancant el guió. L'estic fent meu. Ell ja va escriure el guió i ara l'acabem d'adaptar la història al meu estil. ´s bastant fidel al llibre"

- Sobre el projecte ’Guerra Mundial Z’: “estem treballant en el desenvolupament de la història, el procés de guió. És una pel·lícula molt complexa. Si tot va bé l'estarem rodant l'any vinent [...] amb Brad Pitt de protagonista. Ara mateix no contemplem una altra opció"

- "M'he reunit amb Brad Pitt unes quantes vegades. Als BAFTA ens vam tornar a veure i vam parlar de la pel·lícula"

- "Ell va veure 'Lo imposible' i li va agradar tant que vam quedar. Va voler que m'encarregués de la 2ª part de ‘Guerra Mundial Z’"

- "Aquest cap de setmana anem a Austin, Texas, on s'estrena el capítol pilot de ‘Penny Dreadful’. La sèrie s'estrena el maig"

- "Jo he rodat el primer i el segon capítol"

- "No és una sèrie de terror purament dit però hi ha un parell de moments terrorífics ens els capítols que he fet jo”

- "[El de ‘Penny Dreadful’] És un gran càsting. Ha estat un plaer treballar amb ells"

- "Jo no ho he tractat com si fossin capítols de televisió. Jo no sé fer televisió, intento fer cinema"

- Sobre la picada d’ull de Naomi Watts en la cerimònia dels Oscars: "No ho sé si estava al guió. Em va enviar un missatge dient-me: ‘Ho he fet per tu’. Tenim molt bona relació amb la Naomi Watts i me l’estimo molt. Potser algun dia tornarem a treballar junts".