Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta

"La segona temporada de 'Polseres Vermelles' és molt millor"

albert-espinosa

00:00 17:42
00:00 17:42

Així ho ha assegurat el guionista i creador de la sèrie, Albert Espinosa, que ha detallat que la temporada tindrà dos capítols més que l'anterior i deu personatges nous. Espinosa també ha dit que ha llegit el guió del pilot de l'adaptació nord-americana de Polseres Vermelles i que "és brutal". De fet ha destacat que "el pilot costa igual que les dues temporades rodades a Catalunya".Albert Espinosa també ha dit que:

- “Estic molt feliç. Ha estat una casualitat que avui coincideixi l'estrena a Antena 3 amb l'inici del rodatge. Hi ha molta emoció.”

- “Els xavals [actors] estan com bojos. Tot el que està passant en aquesta sèrie és increïble.”

- “Més que nerviós estic emocionat. Amb aquesta sèrie la felicitat és màxima i l’emoció brutal. Jo ja no sé què pot passar.”

- “És dels dies més feliços de la meva vida. És d'aquells que he assenyalat bé.”

- Sobre el doblatge al castellà de la sèrie: “el problema amb TNT és que es van doblar ells mateixos i no són professionals. Les boques no quadraven.”

- “Crec que Antena 3 ha fet bé tornant a fer el doblatge. També ens fa molta il·lusió que l’emetin en dual (catatalà i castellà).”

- “Veure-la a Antena 3, i amb l’opció dual, serà un moment molt xulo i molt impactant.”

- Sobre l’inici de la 2a temporada: “comença igual que la 1a, amb l’arribada d’un malalt nou.”

- “Tinc la sensació que la 2ªT és molt millor que la 1ªT. Són adolescents i la gran manca dels hospitals són les plantes d’adolescents perquè és molt difícil ser-ho”

- “Hi ha 10 xavals nous d'entre els 25.000 que van participar al càsting. Va ser increïble.”

- Sobre un dels nous personatges que tindrà asma i que l’actor que l’interpreta també té asma a la vida real: “Amb el Pau Freixas estàvem fent un personatge, va arribar un xaval que tenia una malaltia molt xula i vam canviar una mica el guió perquè s'assemblés al que ell explicava.”

- “Un home a l’hospital em va dir: ‘Quan et passi qualsevol cosa trista a la vida no et preguntis el perquè. Diu que els ‘perquès’ només porten a la tristor i l’enfonsament [...]. No tinc la sensació que res és trist. No és trist morir, és trist no viure intensament”.

- “He rebut el guió que m'ha enviat Marta Kauffman i és brutal. L’inici és una mica diferent. No arriben en una ambulància sinó que arriben des de cinc llocs diferents dels Estats Units, cinc xavals diferents.”

- “El pilot costa igual que les nostres dues temporades juntes.”

- “He vist el guió del pilot i al setembre comencen a rodar el pilot. Ens hi ha convidat.”

- “La Kauffman ve ara a l'agost a Barcelona, a veure el rodatge i a parlar sobre la història. Noto que té una passió brutal.”

- “Tinc la sensació que té moltes ganes que el públic americà vegi aquesta sèrie.”