Superesports
Ara, de 18 a 20:30 h
Superesports
amb Xavi Puig
En Directe
I després, de 20:30 a 23:30 h
El Girona juga a RAC1
Girona vs. Cadis

“Si arribo a saber que armaria aquest ‘pollo’, no ho dic ni ‘loco’”

albert-pla

00:00 09:34
00:00 09:34

Foto: EFE

El cantautor Albert Pla assegura que, si hagués sabut que les seves declaracions aixecarien tanta polèmica, no les hauria fet. Tot i així, manté que li fa “fàstic” ser espanyol i “avui encara més”. També explica que, oficialment, encara no li han dit que l’Ajuntament de Gijón ha suspès el seu concert.

Albert Pla també ha dit que:

- "És clar que ho penso que em fa fàstic ser espanyol, i més aquest matí."

- "Jo no pensava que tindria aquesta repercussió. Això ho he dit sempre. Sempre he maleït els Borbons, l'Església, el mal que han fet en aquest país i he dit que era una merda ser espanyol."

- "Si arribo a saber que armaria aquest pollo, no ho dic ni loco. És més, això em passa per dir coses, i mira que parlo poc a les entrevistes. Deu ser això."

- "No m'ho han dit encara que no actuo a Gijón. No és la primera vegada que em passa. No és el primer cop que no em deixen treure un disc, no em deixen actuar."

- "No vaig anar a la Via Catalana. Estava fent un bolo en castellà al Poble Espanyol en una festa xarnega."

- "El periodista devia voler passar de periodista ras a sergent redactor. Evidentment, tothom que em coneix ja sap que m'importa un rave el que facin."

- [Et podrem veure per aquí aviat?] "A veure, si Déu vol i el PP també..."

- "TV3 em va censurar el primer vídeo que vaig fer. Del segon disc, se'm van carregar dues cançons. El tercer vaig tardar dos anys a treure'l perquè hi havia la cançó ‘Majestad’. El quart disc, vaig trigar quatre anys a poder-lo treure per la cançó del policia. A la pel•lícula del Jordà, sóc l'única banda sonora d'aquest país que té pitos. Ja hi estic acostumat, denunciat 1.500 vegades pel PP."