Vostè primer
Ara, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 14 a 15 h
RAC1 migdia
Núria Travesa i Xavi Rocamora

De creient a emprenyat

loquillo

00:00 23:24
00:00 23:24

Loquillo s'ha mostrat “molt emprenyat” i ha desmentit el titular del diari ABC afirmant que “és impossible que jo hagi dit això”. L'ABC assegurava que Loquillo va declarar en una entrevista: "En Cataluña quieren que votemos para acabar con la democracia. Lo mismo que pedían las S.A. nazis". El cantant barceloní reitera que els que estan a favor d’anar a votar per la consulta no són uns nazis. Loquillo presenta el doble CD en directe El creyente.Loquillo també ha dit que:

- “Si ho hagués dit, faries bé [de fer-me fora de l’estudi].”

- “Estic molt emprenyat, molt.”

- “Tot això ve per l’agressió a Pere Navarro. A mi em van dir que el que havia passat era producte de la situació de ‘quebranto civil de la sociedad catalana i producte de tots els enfrontaments nacionalistes .

- “Vaig respondre que l’agressió a Navarro i al polític que sigui no és un agressió d’una ideologia a una altra, és una agressió nazi. I ja pot ser el polític que sigui. Qualsevol persecució d’un polític escollit democràticament pels ciutadans és un fet que s’ha de denunciar.”

- Sobre si els que estan a favor d’anar a votar són nazis: “No.”

- “Jo el que estic és al·lucinat, és que si al final no podem parlar, dir el que pensem... Ja li he dit al meu mànager: ‘no haré una puta entrevista más’. Al final estàs acollonit perquè et poden posar les coses a un altre lloc. Estic molt al·lucinat.”

- “Qualsevol que em coneix: com puc dir jo això? És que és impossible! Per això et dic que estic flipat i al·lucinat.”

- “Jo puc ser molt crític però jo no puc dir això, és inviable. La meva família va lluitar a la Batalla de l’Ebre, no fotem! Fins aquí arribem.”

- “Estàs en un foc creuat. Quan vas a Madrid has d’explicar que les coses no són com semblen o com s’expliquen. I quan arribes a Catalunya et diuen que tu formes part de la ‘no sé què’ mediàtica.”

- “Ja he fet una nota de premsa negant que he dit això.”

- “L’emprenyat no ets tu o la gent que està escoltant, l’emprenyat sóc jo, i molt! Comença a estar ple el currículum.”