Versió RAC1
Ara, de 3 a 4 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 4 a 6 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé

"Això és una bogeria"

Error 500

Error 500

Ho pensa John Carlin, a qui li ha canviat la vida des que va pensar a escriure El factor humà. La seva història va caure a mans de Morgan Freeman i ha acabat convertida en la pel·lícula Invictus, que s'estrena aquest divendres.

Feia molts anys que Morgan Freeman volia interpretar Nelson Mandela. Feia molts anys que John Carlin volia escriure sobre Nelson Mandela. I tots dos, casualment, es van trobar en el lloc més inversemblant: un petit poble perdut a l'estat de Mississipí.

En aquell moment John Carlin no havia escrit ni una línia d'El Factor Humà i Freeman ni tan sols havia imaginat Invictus . Però després d'aquella trobada tot va canviar. Carlin va posar-se a escriure, la història va arribar a Clint Eastwood i la màquina cinematogràfica es va engegar.

A Carlin la vida se li ha trastocat: té un agent a Nova York que està desitjant que escrigui un altre llibre, un altre a Hollywood que li diu que els pròxims sis mesos ha de produir més que mai i li han sortit pretendents per tot arreu. Però ell només vol tornar a ser el periodista de carrer i reportatge que sempre ha estat.