Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
Barça Femení juga a RAC+1
En Directe
Barça Femení juga a RAC+1
Barça vs. Brann
En Directe

Gir al 'cas Neymar'

felipe-izquierdo

00:00 11:41
00:00 11:41

Felipe Izquierdo, advocat de Jordi Cases, soci del Barça denunciant del cas Neymar, ha confirmat la informació publicada a El Periódico , i ha revelat que  les poques clàusules de confidencialitat les han demanat la família del brasiler però també Sandro Rosell. Izquierdo ha assegurat que la majoria de contractes no tenen confidencialitat i ha tranquil·litzat els socis del Barça apuntant que "contra el club no hi ha res. És una acció contra persones físiques".Felipe Izquierdo, advocat del soci del Barça Jordi Cases, també ha dit que:

- “El que publica El Periódico és correcte. Alguns contractes del Barça [amb Neymar] no inclouen la clàusula de confidencialitat.”

- Sobre un detall que és incorrecte a la notícia d’El Periódico: “Hi ha una cosa. Els 10 milions que han sortit nous diu que no són confidencials i sí que ho són [corresponen a la prima addicional de 10 milions per al pare del futbolista].”

- “Quan es dicti la interlocutòria allà sortiran les xifres. No sé quan es dictarà però aquest jutge és ràpid. Teòricament, en aquest moment, això ho té el fiscal perquè ha d’informar d’un parell de diligències que he demanat. Són el contracte de 7,9 milions i el de 9 milions. He demanat que els demanin al Barça i que els presentin.”

- “En el primer informe el fiscal va demanar que es presenti el contracte del Santos, de 17,1 milions. Ens falta per completar la gamma de contractes.”

- “El 2013 no es fa un contracte [amb Neymar], se'n fan sis de contractes, parlo de memòria. I després hi ha un document on indiquen que l'indemnitzen per 40 milions i aquest no està sotmès a confidencialitat. Aquest no té la clàusula.”

- Sobre les paraules de Sandro Rosell: “Jo ja sabia que no existien aquestes clàusules. La sorpresa és escoltar el president dient que no pot parlar. Només si ho demana el jutge i que així s’allibera. De què s’allibera si no té cap lligam?”

- “Això és més propi de la vinyeta dels entranyables ‘Pepe Gotera y Otilio’.”

- “Al Jordi Cases li han dit de tot. Està molt fotut, però ara té l’ànim i està més animat perquè diu la veritat.”

- “No tenim intenció de demanar responsabilitat civil al Barça. En cap cas demanarem responsabilitats a la institució. És una acció contra persones físiques.”

- “Si es dóna el cas, el responsable és la persona. Els socis han d'estar molt tranquils que contra el Barça no hi ha res.”

- Sobre si Rosell vulneraria algun punt si expliqués els detalls del contracte de Neymar: “cap en els que no hi ha clàusula. I amb els altres [que sí que hi ha clàusula] és molt fàcil, parles amb el pare de Neymar i li dius que tens un cacau i que has de parlar.”

- “Hi ha un altre contracte on és ell mateix [Sandro Rosell] qui diu que sigui confidencial. Si és ell qui ho diu, que digui que ja no ho és i llestos.”

- Sobre si creu que això generarà jurisprudència: "jo penso que no. El meu client va interposar una acció penal perquè estem parlant d'un possible delicte. I davant d’un delicte la confidencialitat se’n va al cel. Si hagués estat una acció civil segur que mai hauríem vist els contractes.”