Vostè primer
Ara, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 14 a 14:30 h
RAC1 migdia
Núria Travesa i Xavi Rocamora

Oranich: "He patit i voldria que la junta del Barça no presentés recurs"

magda-oranich

00:00 07:28
00:00 07:28

L'exdirectiva del Barça i advocada, Magda Oranich, assegura que s'ha tret un pes de sobre després que el jutge hagi desestimat l'acció de responsabilitat contra la junta de Joan Laporta. Sobre la consulta, creu que el Govern espanyol vol impugnar el nou 9-N perquè "intueix el resultat".

Magda Oranich també ha dit que:

- "Em van operar a cor obert. Vaig arribar molt justa a l'hospital. Em van reparar el cor i la recuperació és molt bona."

- "Va coincidir al tercer dia del judici del Barça. Em va passar quan pujava les escales, sortint. Per això ho van relacionar. Però em va passar perquè havia de passar. Els metges és el que m'han dit."

- "Patia, però menys, perquè sóc jurista. Però sí, també m'he alliberat. Per mi, pel Barça i per altres companys, que també tenien el tema dels avals."

- "Espero que hi hagi pau social i tornem a guanyar títols."

- "No voldria que la junta presenti recurs. Ara bé, com a persona i advocada, sí que ho puc entendre. Però crec que no han de presentar-lo perquè ja no haurien d'haver presentat la demanda. Només pot tenir conseqüències negatives pel Barça."

- "No puc assegurar que hi hagi algú darrere d'aquestes demandes. No ho podria entendre perquè no entenc que hi hagi aquesta ànsia de revenja. Hi ha qui diu que té proves. Però jo no en tinc constància."

- "Als cardiòlegs els vaig dir que ho tenia fotut però que m'havien d'arreglar per anar a votar el 9-N."

- "Em sembla increïble. El que volen impugnar és la voluntat dels catalans. És absolutament increïble. Aquesta obsessió d'impugnar [respon al fet que] el que els fot és que intueixen el resultat."