RAC1 migdia
Ara, de 14 a 14:30 h
RAC1 migdia
Núria Travesa i Xavi Rocamora
En Directe
I després, de 14:30 a 15 h
RAC1ncentrat podcasts
amb Noemí Polls

Carreras, droga i el preu del pa

lpd

00:00 11:22
00:00 11:22

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FMxYpWjq1oI&feature=player_embedded[/youtube]

El vídeo del dia és el que trobem a l'e-notícies en què apareix Josep Carreras cridant "Visca Catalunya Lliure". Al Periódico llegim que arriba a Barcelona el basuco, una nova droga molt tòxica elaborada a partir dels residus de la cocaïna. Al País llegim el titular que avança que la barra de pa pujarà cinc cèntims per l'escalada de preu del blat.

Les portades de tots els diaris recullen l'acord bancari mundial per blindar-se contra la crisi. La imatge del dia és però, la de Fernando Alonso després de la victòria al GP d'Itàlia.

Diferents rotatius publiquen avui enquestes electorals. A la Razón asseguren que el PP frega la majoria absoluta. A les pàgines del Público i el Mundo es fan ressò, amb enquestes, de la lluita per encapçalar la llista socialista a la presidència de la comunitat de Madrid.

De la premsa digital també destaca l'article del confidencialdigital.com, on asseguren que les racions de combat de l'Exèrcit espanyol són les més demandes entre els soldats estrangers que comparteixen missió amb les tropes espanyoles a l'Afganistan o al Líban. Completen aquesta informació amb un vídeo en què es pot veure què mengen els soldats espanyols.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u_sK9X3ieY0&feature=channel[/youtube]

manel-lozano

00:00 04:12
00:00 04:12