Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

"Mai m'han perdonat cap multa"

manuel-bustos

00:00 06:42
00:00 06:42

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha assegurat que està "molt indignat" pel tractament mediàtic del cas Mercuri i considera que "és esperpèntic". Bustos també ha assegurat que mai li han perdonat "cap multa a ell o a un familiar" per indicació seva. L'alcalde ha insistit en la intenció de querellar-se contra els que "han vulnerat els límits de la decència per enfonsar la seva honorabilitat".

Manuel Bustos també ha dit en una entrevista a El món a RAC1:

- “Tot això és esperpèntic i estic molt indignat. Només surten els noms i sembla que n’hi ha no sé quants més.”

- “Descobreixo amb estupor que hi ha una filtració per part de fonts molt properes al procés judicial i a la investigació que va confirmar que l'alcalde Manuel Bustos no tenia res a veure amb la trama de corrupció però que demanava retirar multes als seus familiars.”

- “Ara m'he de defensar d'això [de les multes].”

- “Mai m’han perdonat cap multa, per indicació meva, ni a cap familiar meu.”

- “No estic tranquil. Ho estic de consciència perquè no he fet res però no ho puc estar perquè estic condemnat pels mitjans de comunicació.”

- Sobre les converses intervingudes a l’alcalde de Sabadell de les quals es desprèn que va demanar en més d’una ocasió al cap de la policia local que retirés multes seves o d’algun familiar: “Això és fals! De quina gravació? De quina conversa? Exactament què vaig dir? Ara quan vegin els rebuts, que no es poden manipular, què dirà el senyor que ha dit això?”

- “La pregunta és qui disposa d’aquestes informacions i qui les filtra a la premsa.”

- Sobre el presumpte penedit que hauria destapat el cas Mercuri: “Jo no conec res d’això, aquest món és completament desconegut. El repudio.”

- “Ara cal aclarir tots els fets i deixar clara la meva innocència. Després ja podré anar i presentar una querella per tots aquells que han vulnerat el que són els límits de la decència per enfonsar la meva honorabilitat.”