Vostè primer
Ara, de 13 a 14 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 14 a 15 h
RAC1 migdia
Núria Travesa i Xavi Rocamora

"No descarto tornar a Barcelona"

woody-allen

00:00 16:27
00:00 16:27

Així ha atès Woody Allen a "El món a RAC1"

Foto: Àlex Vicente

L'endemà d'estrenar Midnight in Paris al Festival de Cannes, Woody Allen ha tornat a parlar amb RAC1. S'ha declarat fan de Joan Miró, de Salvador Dalí (interpretat per Adrien Brody a la pel·lícula) i ha dit que no li faria res tornar a rodar a Catalunya. De moment, però, només pensa en la pel·lícula que aquest estiu el durà a Roma i on tornarà a actuar. L'acompanyaran Penélope Cruz, Roberto Benigni, Jesse Eisenber, Alec Baldwin i Judy Davis.

[gallery id=44506 link="file" order="DESC"]

En l'entrevista, a El món a RAC1, Woody Allen també ha dit que:

-"La projecció [ahir a Canes] va estar bé, tranquil·la. No es va trencar la pel·lícula, no hi va haver aldarulls, ningú ens va voler agredir al final, per tant, un èxit."

-"Tothom sembla destacar que la meva passió per París queda clara a la pel·lícula. Ho volia compartir amb el públic".

-"L'hem trobada a faltar [Carla Bruni]. Vam passar-ho bé al rodatge, em va encantar com ho va fer. Però no va poder venir perquè té assumptes personals més importants que la pel·lícula."

-"Crec que totes les ciutats són més boniques sota la pluja. Sóc una persona molt de pluja. Nova York, París, Londres..."

-"M'agradaria [viure a París], però crec que no és gens fàcil fer el canvi. Tinc moltes arrels a Nova York: amics, l'orquestra de Jazz, els meus fills hi van a l'escola... però bé, potser quan sigui més gran..."

-"[Si pogués parlar amb algun personatge mort] probablement, m'agradaria parlar amb Freíd. I li demanaria que em tornés els calés".

-[Escriure diàlegs entre Hemingway, Dalí, Picasso…] "Va ser molt divertit, perquè són gent a qui sempre he admirat com a artistes. Són gairebé mitològics per mi. M'ho he passat molt bé fent-los diàlegs".

-"Adrien [Brody] s'assembla a Salvador Dalí, de forma natural. De fet, em va dir que la seva família encara s'hi assembla més. L'hi han ofert altres cops, o sigui que era una opció molt natural"

-"Dalí era un geni, molt grandiloqüent, entretingut. Ha tingut una gran influència al món de l'art".

-"Estic molt familiaritzat amb la feina de Miró. He anat uns quants cops al museu de Barcelona, al Grand Palais de París i fa molts anys que gaudeixo de la seva pintura".

-"Crec que en certa manera, he tingut un seguiment molt lleial i entusiasta a Europa. No en sé el motiu, però n'estic molt orgullós i agraït".

-"Ja he acabat el guió [de “The wrong Picture”] i tinc la majoria del repartiment".

-"Hi haurà Penélope Cruz, Benigni, Alec Baldwin, Ellen Paige, Jesse Eisenberg, jo mateix i possiblement Judy Davis".

-"Vaig pensar que hi havia algun paper que jo podia fer. Per cert, com que molta part del diàleg és en italià, hi haurà molts actors italians també. Encara els estic seleccionant".

-"Encara no sé on rodarem després de Roma. Estic molt ficat a la promoció de Midnight in Paris. Començaré a treballar-hi després de l'estiu."

-"No descarto tornar a rodar a Barcelona, però potser estaria molt bé tornar a rodar als EUA. De fet és massa d'hora per saber-ho"

-"No vaig acabar cansat després de Barcelona. No és tan difícil rodar una pel·lícula. Treballes 5 dies a la setmana i és molt més fàcil que ser taxista o mestre d'escola"

-"Tothom, als EUA, va celebrar que [Bin Laden] fos descobert i assassinat. Espero que això sigui un punt de canvi en la lluita contra el terrorisme i no sigui només simbòlic. Però això encara queda per veure."

-"El Tea Party és una ximple i petita vergonya pels EUA ara mateix. No tenen cap importància. Seran oblidats aviat".

-"Crec que [Obama] hauria guanyat la reelecció igualment, tot i que això ha estat un bon cop de Relacions Públiques. Es mereixia guanyar, malgrat tots els problemes, perquè és un gran president."

woody-allen2

00:00 00:37
00:00 00:37

woody-allen3

00:00 00:20
00:00 00:20

woody-allen4

00:00 00:46
00:00 00:46

woody-allen5

00:00 00:14
00:00 00:14
undefined
undefined
undefined