No ho sé
Ara, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
En Directe
I després, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
Bàsquet a RAC+1
En Directe
Bàsquet a RAC+1
Bayern vs. Barça
En Directe

"Som els Take That catalans"

Error 500

Error 500

Són Els Amics de les Arts un grup de música del país, amb epicentre a Barcelona, i que ara presenten l'àlbum "Bed and breakfast", un recull de cançons emmarcades en un estil que ells defineixen com electro-avant-folk d'autor.

[flv]http://www.racalacarta.com/video_mon/091201_amics_arts.flv[/flv]

Els Amics de les Arts és un grup creat a Barcelona l'any 2005 que ja va guanyar el premi del públic al Sona 9 d'aquell mateix any.

Tot i que el grup es va crear en un pis d'estudiants del carrer Muntaner de Barcelona, Els Amics de les Arts són de Vidreres, Banyoles, Reus i Barcelona. Els seus components són en Dani Alegret, en Joan Enric Barceló, l'Eduard Costa i en Ferran Piqué.

Abans d'oferir-nos el RAC1stic ens han explicat que "és un elogi que ens comparin amb els Manel, sempre és bo que et comparin amb el grup de referència". En les seves lletres es parla molt d'històries quotidianes, de parelles i també de soledat, això sí, sense deixar de banda l'humor com demostra un altre dels seus comentaris durant l'entrevista: "millor que ens comparin amb els Manel que amb King África".

Si us agrada la proposta musical dels Amics de les Arts podeu descobrir les seves cançons a la seva pàgina web o al myspace

undefined
undefined
undefined
undefined