Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta

Una Apple Store a Barcelona?

És el rumor que corre per la xarxa i en Josep Maria Ganyet se n'ha fet ressò. S'apunta que es podria obrir per Nadal al Passeig de Gràcia i seria la primera a l'estat espanyol.

A l'hora de la veritat, però, hi ha molt de secretisme al voltant de la notícia i caldrà esperar per confirmar-la. El que sí que és cert és que Catalunya én un dels punts on més Macs es venen. Si acaba sent veritat potser podria tenir aquest aspecte, no?

Per altra banda també hem continuat amb la sèrie de notícies sobre GolTV i Movistar. Ara resulta que sí que podran veure aquest canal gratuïtament al seu telèfon mòbil els clients de Movistar que tinguin contractada una tarifa plana però no els de l'iPhone perquè hi ha una incompatibilitat amb el contracte firmat amb Apple.

Si sou usuaris de Windows potser us agradarà saber que ja es pot baixar el pack de llenguatge en català. Aquí us deixem el link perquè el vostre Windows 7 parli sense vergonya i en català.

En Ganyet també ens ha explicat la història de la Jules Clancy, una blogger australiana que busca acompanyant per anar al Bulli aquest desembre. Hi havia d'anar amb la seva parella però fa poc que s'han separat. Tenien dues reserves pel millor restaurant del món i ara hi ha una plaça que està lliure. Si la voleu acompanyar heu d'escriure-li el correu electrònic més divertit. Això sí, cadascú es paga el seu plat!

També s'ha referit, de nou, al Google Wave i de com ens podria ajudar en projectes col·laboratius online. Doncs bé, des de Betes i Clics, un blog de qualitat del que hem parlat algun cop, han iniciat un Wave obert a tothom amb l'objectiu d'escriure un conte.

Si hi voleu participar haureu de tenir un compte de Google Wave i anar aquí. Si encara no en teniu en Ganyet en reparteix DUES més. Només heu de deixar un comentari a rac1.cat/elmon i els 2 més originals se les enduran.

Finalment el nostre expert en Noves Tecnologies i Internet ens ha recomanat el vídeo de la setmana. Aquest, en realitat, és un Mashup. Una suma de dos vídeos diferents: el primer el vídeo clip de la cançó Poker Face de Lady Gaga.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ngf5Oo_XrjI[/youtube]

El segon és la versió en lectura poètica que en fa Christopher Walken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A2guQYivZ6w[/youtube]

El tercer és el Mashup que en surt. Gaudiu-lo!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nGH5ygIKyT0[/youtube]