El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: El món a RAC1 amb Jordi Basté08:00 - 12:00

i després La competència
Patrocinador
El món a RAC1

El món a RAC1 De dilluns a divendres, de 06.00 a 12.00 h

De 6 a 12 h, amb Jordi Basté, opinió coral

mon

El programa de ràdio més escoltat de Catalunya manté la fórmula que l’ha dut al lideratge. El setè any de Jordi Basté dirigint El món a RAC1 manté l’aposta per la informació i l’opinió.

Primer, amb “Els apunts imprescindibles per anar pel món”, l’informatiu amb més audiència del país. Amb “El perquè de tot plegat”, amb Pilar Rahola, José Antich, Xavier Sardà, Francesc-Marc Álvaro, Xavier Sala i Martín, Jordi Barbeta, Vicent Sanchis, Jaume Barberà, Esperanza García, Gemma Galdón, Glòria Serra, Ernest Folch i Jordi Bosch, entre d’altres, que hauran de conviure amb “L’ull de poll”, la crítica de la tertúlia amb Tian Riba i Pere Mas. Santi Nolla, Miguel Rico, Joan Maria Pou i Santi Segurola faran tertúlia esportiva. Quim Monzó serà un any més l’“Òmbudsman” del programa, i amb Fermí Puig cuinarem al “Cuinetes”.

Continua la crítica de televisió i cinema amb David Broc i Víctor Amela, els dijous musicals amb Jordi Beltran, Guille Milkyway i la nova secció d’“Els vinils del Raül”. I, a més, les sèries de televisió guanyen presència amb Toni de la Torre i Pep Prieto. L’humor vindrà de la mà del Xavi Bundó i el “Diàling” i l’“Ens fotran fora”, els divendres.