El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: Versió RAC1 Repetició02:00 - 04:00

i després Tu diràs
Patrocinador
El món a RAC1

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Dimecres 22-10-14

Enric V

La Kompanyia del Teatre Lliure viu un moment dolç per l’èxit dels seus muntatges. L’últim i elogiadíssim, Victòria d’Enric V, prorroga una setmana i possiblement torni la temporada que ve. En parlem amb dos dels actors protagonistes, Pol López i Laura Aubert, i amb el director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual, que malgrat l’èxit de la seva gestió sentencia: “Ens agrada més fer teatre que anar-lo a veure’l”.

Emès el Agents of Shield, Gotham, Arrow i The Flash. Toni de la Torre [...]

Agents-of-SHIELD-1024x865

No només els cinemes s’han omplert de superherois, sinó que comença a haver-hi moltes sèries basades en aquests personatges de còmic. La guerra entre Marvel i DC ha arribat a la televisió, fins al punt que ara mateix n'hi ha quatre en emissió: Agents of Shield, Gotham, Arrow i The Flash. Toni de la Torre i Pep Prieto les han repassat.

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Dimarts 21-10-14

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Santi Balmes, el líder de Love of Lesbian, ha estat la segona víctima d'Antonio Díaz. El mag ha sorprès el músic amb un joc impressionant que ens ha deixat a tots bocabadats. Abans, Balmes ha detallat com és la gira dels Miralls i Miratges i ha explicat que els Love of Lesbian aprofitaran l'aturada del [...]

141021_Mago_Pop_Santi_Balmes

Santi Balmes, el líder de Love of Lesbian, ha estat la segona víctima d'Antonio Díaz. El mag ha sorprès el músic amb un joc impressionant que ens ha deixat a tots bocabadats. Abans, Balmes ha detallat com és la gira dels Miralls i Miratges i ha explicat que els Love of Lesbian aprofitaran l'aturada del 2015 per preparar un nou àlbum i la banda sonora d'una pel·lícula. El Mago Pop, per la seva banda, ha anunciat noves funcions al Coliseum, estada a Madrid i més programes al Discovery Max.

%s1 / %s2

← Accedeix a l'arxiu de podcasts

Cuinetes amb Fermí Puig

Comença:Dijous, 23 d'octubre del 2014 a les 10:40 - Durada: 15mins.