El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: Tot és possible amb Elisenda Camps14:30 - 16:00

i després Versió RAC1
Patrocinador
El món a RAC1

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Així és com els guionistes de l'exitosa Ocho apellidos vascos aposten perquè es tituli la seqüela, que s'estrenarà el 2015. Borja Cobeaga i Diego San José, que ja treballen en el guió de la segona part, han explicat que dos actors catalans de pes s'afegiran als quatre protagonistes, dos dels quals, Karra [...]

141030_Cobeaga_San_Jose

Així és com els guionistes de l'exitosa Ocho apellidos vascos aposten perquè es tituli la seqüela, que s'estrenarà el 2015. Borja Cobeaga i Diego San José, que ja treballen en el guió de la segona part, han explicat que dos actors catalans de pes s'afegiran als quatre protagonistes, dos dels quals, Karra Elejalde i Dani Rovira, seran a Barcelona. Avui, però, ens han presentat la seva primera novel·la, Venirse arriba, editada per Planeta. 

Borja Cobeaga i Diego San José també han dit que:

"Estem a la meitat del procés [d'escriptura del guió de la segona part d'Ocho apellidos catalanes]."

"La història, el que passa als personatges i els tòpics catalans dels quals parlem estan bastant decidits"

"No serà el mateix [fil argumental] que la primera pel·lícula però amb catalans, com molts es pensaven"

"El basc i l'andalús [Karra i Dani Rovira] s'uneixen per viatjar junts per primera vegada a Catalunya. Han escoltat molts tòpics des de l'absolut desconeixement i arriben atemorits a Sants. El primer que fan és agafar un taxi i, perquè no els cobrin de més, parlar de Montserrat Caballé com si fossin uns catalans més"

"Hi haurà un parell de personatges catalans de molt de pes que s'uneixen al grup. Un representarà la Barcelona moderna, la gafapasta, el disseny, etc. i l'altre la Catalunya tradicional. Tenim un noi d'uns 30 anys, molt català, dissenyador de conceptes, de sensacions. I de moment, també tenim una senyora gran, molt tradicional, molt catalana. Però això pot canviar demà"

"La primera part de la peli passa a Sevilla, l'altra a Barcelona i alguns indrets de l'interior de Catalunya"

"Nosaltres apostem per 9 apellidos vascos, més que no pas per 8 apellidos catalanes"

Emès el En els últims anys ens hem acostumat a sentir a parlar dels anomenats clubs o associacions cannàbiques, entitats que han aprofitat un buit legal per produir, subministrar i consumir marihuana. Però, quin és el context d’aquests clubs? Cada cop hi ha més consum? Hi ha més demanda? La policia intervé més plantacions? Ens ho han [...]

cannabis

En els últims anys ens hem acostumat a sentir a parlar dels anomenats clubs o associacions cannàbiques, entitats que han aprofitat un buit legal per produir, subministrar i consumir marihuana. Però, quin és el context d’aquests clubs? Cada cop hi ha més consum? Hi ha més demanda? La policia intervé més plantacions? Ens ho han respost Pere Cullell i Enrique Figueredo.

Emès el

Emès el

Emès el Dijous 30-10-14

Emès el “Seria absolutament anormal que Bartomeu no ho aturés”.  Per l’exvicepresident esportiu del Barça, “el passat es va acabar ahir”, amb la decisió judicial que dóna la raó a la junta de Joan Laporta. També reconeix que li agradaria [...]

141029_Rafael_Yuste

Rafael Yuste demana al Barça que faci net i no recorri la sentència per l'acció de responsabilitat: “Seria absolutament anormal que Bartomeu no ho aturés”.  Per l’exvicepresident esportiu del Barça, “el passat es va acabar ahir”, amb la decisió judicial que dóna la raó a la junta de Joan Laporta. També reconeix que li agradaria tornar a veure Laporta com a president del club.

Rafael Yuste, exvicepresident esportiu del Barça, també ha dit que:

- "Estic menys tens. Una mica més descansat. He estat molt dies sense dormir com cal. Feliç."

- "Un missatge de Xavi Hernández em va fer molta il·lusió. Em va alegrar moltíssim."

- "No he sigut mai una persona venjativa. Les venjances no són gens bones. Aquests anys que he viscut sota una pressió enorme, espero que la gent que ha tingut i té ànims de venjança, s'aturi i pensi que això no condueix enlloc."

- "Després de veure aquesta sentència, del clam de la gent, no entendria gens ni mica que la junta ho fes més llarg. Espero que s'acabi com més aviat millor."

- "Ho he passat molt malament, perquè des del primer moment ha estat un cop per l'esquena."

- "No entendré mai el perquè d'aquella decisió."

- "La interpretació del jutge ha estat molt clara: en tot el mandat, del 2003 al 2010, hi va haver 4 milions de benefici."

- "He vingut a la ràdio amb un to reconciliador, a mirar endavant. Per mi, el passat es va acabar ahir."

- "Hi ha una persona a qui li vull fer un agraïment especial. El president Joan Laporta ha estat el president del club més ben gestionat. Sempre estaré al seu costat. Com a soci, m'agradaria que pogués tornar al club. Ha estat una referència mundial i d'èxits."

- "No sé si es presentarà o no com a president del club."

- "Sandro Rosell per mi és la persona que convoca l'acció més important de la història del Barça en contra la millor junta i el millor president de la història del club."

- "Seria absolutament anormal que ara Bartomeu no ho aturés."

- "En Joan Laporta està tranquil."

- "Pep Guardiola, com Johan Cruyff, sempre seran referents d'aquest club i són història del club. Sempre seran benvinguts."

- "Voldria que aquest somni [Joan Laporta presidint la llotja del Camp Nou] es tornés a fer realitat."

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

%s1 / %s2

← Accedeix a l'arxiu de podcasts

Cuinetes amb Fermí Puig

Comença:Dijous, 06 de novembre del 2014 a les 10:40 - Durada: 15mins.