El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: 14/15 amb Laura Rosel14:00 - 14:15

i després 100 metres
Patrocinador
El món a RAC1

Emès el Dilluns 22-09-14

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Després d'anys treballant-, el periodista José Manuel Vidal publica una biografia no autoritzada sobre el cardenal Rouco Varela, expresident de la Conferència Episcopal Espanyola, editada per Ediciones B. Explica en quin moment Rouco fa un crec i es converteix en un líder amb vocació política, a qui temen molts bisbes.

140922_Jose_Manuel_Vidal

Després d'anys treballant-hi, el periodista José Manuel Vidal publica una biografia no autoritzada sobre el cardenal Rouco Varela, expresident de la Conferència Episcopal Espanyola, editada per Ediciones B. Explica en quin moment Rouco fa un crec i es converteix en un líder amb vocació política, a qui temen molts bisbes.

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el lavanguardia.com

140919_Escocia

Foto: lavanguardia.com

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el La compareixença de Mariano Rajoy per valorar el resultat del referèndum escocès ens ha agafat en plena secció. Tot i això, el xef Fermí Puig ha deixat clar que el conill funciona molt bé com a ingredient principal d’un plat com l’arròs o els cargols. Ens el mengem sovint a la brasa, però creu que [...]

140919_conill

La compareixença de Mariano Rajoy per valorar el resultat del referèndum escocès ens ha agafat en plena secció. Tot i això, el xef Fermí Puig ha deixat clar que el conill funciona molt bé com a ingredient principal d’un plat com l’arròs o els cargols. Ens el mengem sovint a la brasa, però creu que no és la millor opció perquè és una carn que no vol una cocció agressiva.

%s1 / %s2

← Accedeix a l'arxiu de podcasts

Cuinetes amb Fermí Puig

Comença:Dijous, 25 de setembre del 2014 a les 10:40 - Durada: 15mins.