El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: La competència amb els Òscars01:00 - 02:00

i després Versió RAC1
Patrocinador
El món a RAC1

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Divendres 24-10-14

141024_whoopi

La memorable Celie d'El color porpra, la inoblidable mèdium de Ghost, la desinhibida Deloris de Sister Act... La carrera de Whoopi Goldberg està plena de grans treballs i de millors moments. Goldberg, tota una estrella i una icona de Hollywood, visita Catalunya per l'estrena del musical Sister Act a Barcelona i ens ofereix una entrevista per parlar d'aquest i d'altres treballs.

Emès el els ous moles, unes postres típiques de les Illes Canàries.

141024_ous_moles

Per posar el punt final a les últimes setmanes en què hem parlat d’ous al Cuinetes, el xef Fermí Puig ha fet la seva particular proposta: els ous moles, unes postres típiques de les Illes Canàries.

Emès el

Emès el

Emès el Dijous 23-10-14

Emès el Dijous 23-10-14

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Bernat Costa hi posa el físic i Lluís Posada la veu. Junts conformen en Jonny Depp i, per separat, són un il·lustrador i un doblador. De fet, Costa prepara un còmic sobre la biografia de Johnny Depp i Posada, a més de Depp, també dobla actors com Jim Carrey, Leonardo Di Caprio, John Cusack o [...]

141023_Johnny_Depp

Bernat Costa hi posa el físic i Lluís Posada la veu. Junts conformen en Jonny Depp i, per separat, són un il·lustrador i un doblador. De fet, Costa prepara un còmic sobre la biografia de Johnny Depp i Posada, a més de Depp, també dobla actors com Jim Carrey, Leonardo Di Caprio, John Cusack o Paul Bettany.

%s1 / %s2

← Accedeix a l'arxiu de podcasts

Cuinetes amb Fermí Puig

Comença:Dijous, 30 d'octubre del 2014 a les 10:40 - Durada: 15mins.