El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: La nit a RAC1 amb Xavi Freixes21:00 - 23:00

i després Tu diràs
Patrocinador
El món a RAC1

Emès el Dimecres 01-10-14

Emès el Dimecres 01-10-14

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el Operación Eurovegas i aprofitem per repassar els millors moments de la saga més taquillera del cinema espanyol.

141001_Segura_Monzo

És el que ha dit Santiago Segura, i això que Quim Monzó el va deixar a l'atur fa 20 anys. Tots dos han compartit estudi a El món a RAC1 amb motiu de la promoció de Torrente 5: Operación Eurovegas i aprofitem per repassar els millors moments de la saga més taquillera del cinema espanyol.

Emès el

Emès el

Emès el

Emès el L'oncòleg Javier Cortés, responsable de càncer de mama de l'Hospital Vall d'Hebron i investigador principal en aquesta matèria a l'Institut d'Oncologia Vall d'Hebron, ha parlat del nou medicament que han desenvolupat i que permet frenar la metàstasi per a les malaltes de càncer de mama. Cortés considera que "mai en la història del càncer hi [...]

140930_Javier_Cortes

L'oncòleg Javier Cortés, responsable de càncer de mama de l'Hospital Vall d'Hebron i investigador principal en aquesta matèria a l'Institut d'Oncologia Vall d'Hebron, ha parlat del nou medicament que han desenvolupat i que permet frenar la metàstasi per a les malaltes de càncer de mama. Cortés considera que "mai en la història del càncer hi havia hagut un avenç tan important com aquest" i creu que pot obrir la porta a la cura d'altres càncers.

Emès el

Emès el

Emès el lavanguardia.com Joel Joan és El crac a TV3. Ahir s’estrenava aquesta nova sèrie que ell mateix protagonitza i va aconseguir que fos el programa més vist a Catalunya. Aquesta mena de paròdia sobre la seva pròpia figura no deixa indiferent a ningú, a nosaltres tampoc i per això hem volgut parlar amb ell.

Joel_Joan

Foto: lavanguardia.com

Joel Joan és El crac a TV3. Ahir s’estrenava aquesta nova sèrie que ell mateix protagonitza i va aconseguir que fos el programa més vist a Catalunya. Aquesta mena de paròdia sobre la seva pròpia figura no deixa indiferent a ningú, a nosaltres tampoc i per això hem volgut parlar amb ell.

Emès el La temporada de sèries ja s'ha posat en marxa amb més estrenes de les que un ésser normal pot veure. Però Toni de la Torre i Pep Prieto ja les han vist totes. Avui ens han ajudat a destriar el gra de la palla i han posat nota a sèries noves com Gotham, Z Nation [...]

Gotham

La temporada de sèries ja s'ha posat en marxa amb més estrenes de les que un ésser normal pot veure. Però Toni de la Torre i Pep Prieto ja les han vist totes. Avui ens han ajudat a destriar el gra de la palla i han posat nota a sèries noves com Gotham, Z Nation o Scorpion. També hem preguntat als oients quina és la sèrie nova que més promet.

%s1 / %s2

← Accedeix a l'arxiu de podcasts

Cuinetes amb Fermí Puig

Comença:Dijous, 02 d'octubre del 2014 a les 10:40 - Durada: 15mins.