El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: No hi som per festes Millors moments04:00 - 05:00

i després Tu diràs
Patrocinador
El món a RAC1

En profunditat A partir de les 10

En_profunditatHi ha coses de l’actualitat que s’han de tractar “En profunditat” per entendre-les millor. A partir de les 10 del matí, analitzem i investiguem sobre els aspectes més innovadors de l’actualitat que sovint són els que més costen d’entendre. Els experts en cada materia ens ajudaran a fer un anàlisi crític de cada situació.

Els articles de 'En profunditat'

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/140829_Carles_Puigdemont.mp3 Descarrega-te'l “Els catalans han de votar digui el que digui el Constitucional”

29/08/2014

Puigdemont

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, diu que els catalans han de poder votar peti qui peti. Argumenta que el Constitucional no pot ser un impediment perquè el país decideixi el seu futur. Però sobre les discrepàncies a CiU entre els partidaris de respectar el que digui el TC i els que volen tirar pel dret diu que aquest debat no és de blancs i negres, sinó que hi ha molts grisos.

Carles Puigdemont, alcalde de Girona, també ha dit que:

- [Consulta]: “Aquest no és un procés binari de 0 i 1, de blancs i negres, de bons i dolents. És un procés complex i admet molts matisos. Ho deia el mateix conseller Santi Vila: ‘no podem fallar a la gent’. Una cosa és clara: els catalans hem de votar digui el que digui el Tribunal Constitucional.”

- “Previsiblement, el Tribunal Constitucional voldrà fer una funció d’àrbitre en un moment determinat, però en tot cas serà un àrbitre que ja sabrem cap a on es decantarà. Amb el que ens hem de posar d’acord tots plegats és que l’àrbitre siguin les urnes.”

- [Trens Diada]: “Lamento que no s’hagin posat les facilitats que s’haurien d’haver posat en un país normal i en una gran mobilització com la que hi haurà.”

RAC1 comença la temporada des de Girona!

29/08/2014

En directe des del Teatre Municipal de Girona.

← Accedeix a l'arxiu de En profunditat

%s1 / %s2