El món a RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: -

i després
Patrocinador
El món a RAC1

En profunditat A partir de les 10

En_profunditatHi ha coses de l’actualitat que s’han de tractar “En profunditat” per entendre-les millor. A partir de les 10 del matí, analitzem i investiguem sobre els aspectes més innovadors de l’actualitat que sovint són els que més costen d’entendre. Els experts en cada materia ens ajudaran a fer un anàlisi crític de cada situació.

Els articles de 'En profunditat'

http://www.racalacarta.com/audio/audios_elmon/141124_Sandra_Barneda.mp3 Descarrega-te'l “Em va preguntar: ‘què en penses de mi?’”

24/11/2014

141124_Sandra_Barneda

Sandra Barneda, presentadora del programa Un tiempo nuevo, ha explicat aquest dilluns que, abans d’entrevistar el petit Nicolás, aquest li va preguntar quina impressió tenia d’ell. Després de l’entrevista, han intercanviat algun missatge i assegura que està tranquil i que és una persona molt freda.

http://racalacarta.com/audio/audios_elmon/141124_Andres_Kudacki.mp3 Descarrega-te'l Una foto que remou consciències

24/11/2014

APTOPIX Spain Financial Crisis Evictions

La fotografia de Carmen Martínez, la dona de 85 anys desnonada de casa seva a Vallecas, ha revolucionat les xarxes socials. S’ha convertit en la imatge dels desnonaments a l’estat. L’autor de la instantània, Andrés Kudacki, de l’agència Associated Press, reconeix que la fotografia ha servit per sensibilitzar i conscienciar l’opinió pública.

← Accedeix a l'arxiu de En profunditat

%s1 / %s2