La competència
Ara, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau
En Directe
I després, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró

Tecnologia, amb @VictorEndrino: ShoulderPodS1

Preu: 29,90€, a la seva web.

http://www.shoulderpod.com/shoulderpod-s1/

Aquest és un bon invent per a tots aquells a qui els tremoli el pols o vulguin fer fotos o vídeos amb estabilitat professional amb el seu mòbil. I a més, fet a Catalunya!

Perquè si no vols que et surtin mogudes les fotos, has de tenir un bon pols o posar-hi un trípode. Però com ho fas per muntar el teu mòbil a un trípode. Doncs ha aparegut l’estri perfecte. Es diu ShoulderPod S1, i és un suport que agafa el mòbil amb fermesa i que disposa de la rosca universal per collar-lo a qualsevol trípode convencional.

És adaptable a qualsevol mida de mòbil entre 48 i 93 mm d’ample (agafa fins i tot l’iPhone 6 Plus o el Samsung Galaxy S4 o S5), i et pinça el mòbil amb uns agafadors de goma suau però ferma (us assegurem que no cau).

[gallery]

(El trípode de la imatge no s'inclou amb el ShoulderPod S1)

I quan no està collat al trípode, a la rosca que hi duu es pot collar un pes que ve amb la capsa, que serveix de mànec i alhora d’estabilitzador. I si creus que et pot caure, també adjunta una corretja per lligar-lo al canell.

I si no l’hi poses cap accessori també serveix de suport per al mòbil, per posar-lo a sobre la taula o allà on vulguis.

Nosaltres l’hem provat i, per exemple, per fer fotos des de la planta 15, de vegades traiem el mòbil per la finestra, amb els riscos que això comporta. Doncs amb el ShoulderPod S1 i la corretja al canell, podem fer les fotos tranquils, que no ens caurà!

@VictorEndrino