Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1: Superdiumenge amb Xavi Puig i Jaume Mullor16:00 - 19:00

i després El Barça de bàsquet juga a RAC1
Patrocinador
Tot és possible

Concursos

·CONCURS VEURE PER CREURE
·CONCURS ‘SECCIÓ GASTRONUTRICIÓ’
·CONCURS ‘CUINA DE L’ESCRIPTURA’, AMB NÚRIA ESPONELLÀCONCURS VEURE PER CREURE

peraladaL’actualitat més surrealista és el fil conductor del concurs Veure per Creure. Demanem, una vegada més, que ens envieu una notícia curiosa o esbojarrada i entrareu en el sorteig de grans premis. Si durant aquesta setmana ens envieu una notícia, entrareu en el sorteig d’una visita al Castell de Peralada, seguit d’un dinar al Grill del Celler. També una visita al Museu de la Vila de Peralada i el seu claustre romànic, regal del llibre “Les receptes de es mestresses de Peralada” i sopar de tapes al restaurant cafeteria El Centre a Peralada. Nit d’allotjament per a dues persones a l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, i per començar bé el dia, un esmorzar de pagès “esmorzar entre vinyes” per a dues persones al Celler de La Vinyeta a Mollet de Peralada. I per acabar, l’estada visita al Celler Bonfill Arché- Pagès de Capmany amb un tast dels seus vins. Tot, per gentilesa del Patronat de Turisme de Costa Brava Girona.Envieu les vostres notícies curioses o surrealistes de la premsa del dia a veurepercreure@gmail.com o fent-vos seguidors de facebook.com/totespossible .

CONCURS ‘SECCIÓ GASTRONUTRICIÓ’, amb la DRA. MAGDA CARLAS

magdagramLa Dra. Magda Carlas ens proposa una nova secció pels divendres: ‘Gastronutrició’. Es tracta de descobrir llòcs insòlits de la gastronomia catalana i analitzar el valor nutricional dels seus plats estrella.

CONCURS DE LA SETMANA

Demanem que estigueu molt atents a les explicacions de la doctora que llençarà una pregunta relacionada amb el contingut de la secció.

PREGUNTA DE LA SETMANA

Quin nutrient diferencia la pasta integral de la blanca? Envieu un correu al totespossible@rac1.net i entre tots els participants divendres vinent sortejarem un val per comprar productes Plana de Vic.
CONCURS ‘EL RACÓ DELS LLIBRES’ amb NÚRIA ESPONELLÀ
Núria Esponellà ok
Una secció on es recomanaran llibres de caire pràctic en base a les peticions dels oients que busquen orientació i consell a través de la lectura.  La gran novetat de la temporada és que comptarem amb la veu d’experts que donaran suport a les explicacions de la conductora de la secció, l’escriptora Núria Esponellà

MÉS INFO

www.nuriaesponella.com