Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1: -

i després
Patrocinador
Tot és possible

Concursos

·CONCURS VEURE PER CREURE
·CONCURS ‘SECCIÓ GASTRONUTRICIÓ’
·CONCURS ‘CUINA DE L’ESCRIPTURA’, AMB NÚRIA ESPONELLÀCONCURS VEURE PER CREURE
barcelona-pullman-barcelona-skipper-hotel-160497L’actualitat més surrealista és el fil conductor del concurs Veure per Creure. Demanem, una vegada més, que ens envieu una notícia curiosa o esbojarrada i entrareu en el sorteig de grans premis. Si durant aquesta setmana ens envieu una notícia, entrareu al sorteig  d’un sopar de cap d’any “Black & White by Pullman”, a l’hotel Pullman Barcelona Skipper i l’allotjament per dues persones en una habitació doble categoria Classic amb sortida  a les 4 de la tarda. Inclou l’esmorzar i un regal de benvinguda!

 

magdagramLa Dra. Magda Carlas ens proposa una nova secció pels divendres: ‘Gastronutrició’. Es tracta de descobrir llòcs insòlits de la gastronomia catalana i analitzar el valor nutricional dels seus plats estrella.

CONCURS DE LA SETMANA

Demanem que estigueu molt atents a les explicacions de la doctora que llençarà una pregunta relacionada amb el contingut de la secció.

CONCURS ‘SECCIÓ GASTRONUTRICIÓ’, amb la DRA. MAGDA CARLAS

 

PREGUNTA DE LA SETMANA: Per a quines dues malalties va bé el consum del fesol del ganxet? Envieu un correu al totespossible@rac1.net i entre tots els participants divendres vinent sortejarem un val per comprar productes Plana de Vic.

CPV logo productes terra
CONCURS ‘EL RACÓ DELS LLIBRES’ amb NÚRIA ESPONELLÀ
Núria Esponellà ok
Una secció on es recomanaran llibres de caire pràctic en base a les peticions dels oients que busquen orientació i consell a través de la lectura. 
MÉS INFO

www.nuriaesponella.com Envieu les vostres notícies curioses o surrealistes de la premsa del dia a veurepercreure@gmail.com o fent-vos seguidors de facebook.com/totespossible .