Tot és possible

Escoltar

en directe a RAC1: -

i després
Patrocinador
Tot és possible

Concursos

·CONCURS VEURE PER CREURE
·CONCURS ‘SECCIÓ GASTRONUTRICIÓ’
·CONCURS ‘CUINA DE L’ESCRIPTURA’, AMB NÚRIA ESPONELLÀCONCURS VEURE PER CREURE

L’actualitat més surrealista és el fil conductor del concurs Veure per Creure. Demanem, una vegada més, que ens envieu una notícia curiosa o esbojarrada i entrareu en el sorteig de grans premis. Si durant aquesta setmana ens envieu una notícia, entrareu al sorteig d’un pack de 4 entrades per anar a PortAventura! 


CONCURS ‘SECCIÓ GASTRONUTRICIÓ’, amb la DRA. MAGDA CARLAS

magdagramLa Dra. Magda Carlas ens proposa una nova secció pels divendres: ‘Gastronutrició’. Es tracta de descobrir llòcs insòlits de la gastronomia catalana i analitzar el valor nutricional dels seus plats estrella.

CONCURS DE LA SETMANA

Demanem que estigueu molt atents a les explicacions de la doctora que llençarà una pregunta relacionada amb el contingut de la secció.

PREGUNTA DE LA SETMANA Què és el que va millor per una persona que té problemes de trànsit intestinal? Smoothie de bledes o bledes bullides? Envieu un correu al totespossible@rac1.net i entre tots els participants divendres vinent sortejarem un val per comprar productes Plana de Vic.

CPV logo productes terra
CONCURS ‘EL RACÓ DELS LLIBRES’ amb NÚRIA ESPONELLÀ
Núria Esponellà ok
Una secció on es recomanaran llibres de caire pràctic en base a les peticions dels oients que busquen orientació i consell a través de la lectura. 
MÉS INFO

www.nuriaesponella.com Envieu les vostres notícies curioses o surrealistes de la premsa del dia a veurepercreure@gmail.com o fent-vos seguidors de facebook.com/totespossible .