Via lliure
Ara, de 7 a 13 h
Via lliure
amb Xavi Bundó
En Directe
I després, de 13 a 16 h
El Barça Femení a RAC1
Barça vs. Chelsea

Grans impostors de la història (III)

Amb el número 5.  Gregor MacGregor

Aventurer escocès que es va inventar l'estat de Poyais. el va situar a la Costa dels Mosquits a Nicaragua. Va dir que tenia 32 mil quilòmetres quadrats rics en metalls preciosos. Va vendre terres a inversors britànics per valor de 200 mil lliures.

Amb el número 4. Claude Khazizian

No és un estafador, sí un impostor. Era un jubilat francès amb ganes de figurar. Es va fer famós per sortir a la foto del 50è aniversari  del final de la Segona guerra Mundial darrera de Helmut Kohl i François Miterrand . Va aparèixer també a la celebració de Miguel Indurain del tour de 1995. el van enxampar quan es va colar a la boda del princep Joachim de Dinamarca.

Amb el número 3. Gerd Heidemann

Periodista alemany . Va vendre el 1983 els drets dels diaris secrets d'Adolf Hitler a la revista  Stern per sis milions de dòlars. Era una invenció seva. Se'l va descobrir, jutjar i condemnar per frau dos anys després.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M0VdFzowK54[/youtube]

Amb el número 2. José Manuel Quintia Barreiros

Conegut per la policia espanyola com el "Capitán Timo". Especialitat: fer servir cassaques i uniformes militars per estafar grans empreses. Es presentava sempre com un alt càrrec del ministeri de defensa. Li va robar 400.000 euros a l'amo d'una òptica en concepte d'ulleres de sol per a militars. cumpleix condemna a una presó d'Aranjuez

Amb el número 1. Cyril Henry Hoskins

Es va fer passar per un monjo budista. Usava el nom fals de Lobsang Rampa. Va aconseguir gran notorietat i grans vendes amb l'autobiografia "La historia de Rampa" on explicava el seu tortuós aprenentatge com a monjo budista. Tot fals. Ell era un lampista de Plymton sense cap contacte amb aquest món.  Quan el van descobrir es va defensar que no era ell el que escrivia que Rampa ocupava el seu cos.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IsLQ0J15Ank[/youtube]