Superesports
Ara, de 16 a 17 h
Superesports
amb Xavi Puig
En Directe
I després, de 17 a 18 h
Viatja Bé
amb Esther Muñoz

Viatgem a Grècia, amb PEDRO OLALLA

Error 500

Error 500

La coalició d'esquerra SYRIZA continua avui amb les converses per formar govern a Grècia. A hores d'ara sembla difícil que ho aconsegueixin i cada cop és més probable la convocatòria de noves eleccions. Després del fracàs dels conservadors de NOVA DEMOCRACIA, liderats per Antoni Samaràs, si l'esquerra tampoc tira endavant cap entesa serà el torn dels socialistes del PASOK. El cert és que els resultats de les eleccions han deixat un Parlament completament fragmentat, sense que cap partit tingui la suficient majoria per governar.

Avui volem parlar d'aquests resultats i del futur de Grècia i d'Europa. Per fer-ho ens acompanya a l'estudi PEDRO OLALLA, escriptor, hel•lenista i professor de la Universitat d'Atenes, que ara publica el llibre 'HISTORIA MENOR DE GRECIA. Una mirada humanista sobre la agitada historia de los griegos'.

La coalició d'esquerra SYRIZA continua avui amb les converses per formar govern a Grècia. A hores d'ara sembla difícil que ho aconsegueixin i cada cop és més probable la convocatòria de noves eleccions. Després del fracàs dels conservadors de NOVA DEMOCRACIA, liderats per Antoni Samaràs, si l'esquerra tampoc tira endavant cap entesa serà el torn dels socialistes del PASOK. El cert és que els resultats de les eleccions han deixat un Parlament completament fragmentat, sense que cap partit tingui la suficient majoria per governar. Avui en parlem amb PEDRO OLALLA, escriptor i hel•lenista, que ara publica el llibre 'HISTORIA MENOR DE GRECIA. Una mirada humanista sobre la agitada historia de los griegos'.