Versió RAC1

Escoltar

en directe a RAC1: Versió RAC1 amb Toni Clapés16:00 - 19:00

i després Primer toc
Patrocinador
Versió RAC1

Versió RAC1 De dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00 h

Actualitat, humor i sàtira, tot barrejat en un gran espectacle de ràdio amb Toni Clapés

Sembla que RAC1 no ha trobat cap altra alternativa assenyada i ha deixat les tardes un any més en mans de Toni Clapés i tota la colla habitual d’eixelebrats. En aquesta nova temporada tenim algunes novetats interessants:  amb Juan Carlos Ortega resoldrem “l’escàndol de la setmana” i amb Ramon Gener descobrirem curiositats i anècdotes del món de la música clàssica.

També tindrem una secció diària d’esports amb documents inèdits que ens portarà el Fran Domènech. I Jordi Gràcia convidarà els oients a l’estudi per participar en un concurs amb “molt de pes”. Com sempre, comptarem amb els nostres professors en economia, Xavier Sala i Martín o Santiago Niño Becerra, entre d’altres. Tampoc no hi faltaran els comentaris televisius amb Rocco Steinhauser, les cròniques del motor amb Josep Lluís Merlos, i els crits futbolístics i vehements de Tomàs Guasch i Quique Guasch,

Un programa que, un any més, compta amb el senyor Marcel•lí Virgili, l’únic cas de mòmia vivent de la història, el Vicenç Martí com a únic pertorbat perillós que parla per ràdio i amb el senyor Bohigues, l’únic propietari d’un bar a qui li molesten els clients. Què podem esperar de tot plegat?

Equip: Toni Clapés, Emma Aixalà, Josep Mª Bunyol, Fran Domenech, Xènia Lobo, Marc Serra, Montse Llussà, Jaume Nolla, Àfrica Pallero, Xavier Pardo.
Els imitadors i personatges: Oriol Cruz, Marcel Morilla, Xavier Noms i Eduard Biosca.
I el tècnic, Xavier Alujas