Vostè primer
Ara, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 3 a 4 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés

Apps: Tube Downloader (descarrega't vídeos de la web al mòbil)

Tube Downloader

Gratuïta. iOS

(Alternativa per Android: HD Video Downloader)

Moltes vegades ens hem trobat amb la necessitat de reproduir un vídeo d’una web moltes vegades, en diferents moments. Ja sigui perquè tens nens petits i els vols posar el pollito pio cada cinc minuts, l’osito gominola, etc. O perquè t’han passat un enllaç d’un video de youtube que fa molta gràcia, i l’ensenyes a la mama, a la tieta i a la veïna... i es clar, tu tens una tarifa de 500 Mb o d’un giga com a molt, i les dades s’acaben. I quan se t’acaba el 3G sembla que s’acabi el món, perquè tot et va moooolt lent (en el millor dels casos, perquè ara hi ha operadores low cost que et cobren per Mb si et passes del que has contractat).

Doncs per solucionar això, segur que molts ja sabeu que existeixen infinitat d’aplicacions gratuïtes per poder-te baixar al mòbil els vídeos de youtube, de vimeo, de qualsevol web... i després els pots reproduir tantes vegades com vulguis sense haver de pagar extra.

N’hi ha molts, i tots fan més o menys el mateix, però en destacarem un que està disponible per iOS i per Android. Es diu Tube Downloader i és gratuït amb funcions bàsiques.

Quan obrim l’aplicació ens apareix un navegador perquè anem a la web en qüestió. Un cop arribem a la pàgina, reproduïm el vídeo i ens apareixerà una icona d’un disquet saltant. Quan hi toquem, se’ns descarregarà el vídeo al nostre dispositiu.

NOTA: Els descarregadors per a Android baixen vídeos de qualsevol web, excepte de YouTube, per polítiques de marca.