El món a RAC1
Ara, de 6 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Botigues de cinema

The cine

(Floridablanca 126)

www.thecine.es

Té una ubicació prou adient (és a tocar dels cinemes Floridablanca i ho era del cinema Urgell). Van obrir fa quatre anys i en un principi volien muntar una llibreria de cinema, com “8 y medio”, de Madrid o “Medios”, de Barcelona, però després de fer el pla d’empresa van veure que potser no era tan bona idea muntar una llibreria i van decidir ampliar el ventall d’opcions afegint-hi el marxandatge (inspirant-se en una botiga que hi ha a Londres, www.forbiddenplanet.com).

Què hi trobarem?

Disfresses: Els que ja estigueu pensant en el carnaval, heu de saber que en aquesta botiga podreu trobar-hi material per a disfresses: el barnús de Rocky, la disfressa de Yoda per a gos, o una rèplica del casc real de Darth Vader de que es va usar a Star Wars.

Objectes freaks: Bastonets xinesos-espasa làser, un obridor de xapes que fa aquest mateix soroll, la cartera del Jules de Pulp Fiction (“bud mother fucker”).

Objectes de Regal: Cadira de director personalitzada, Escombreta James Bond, Reproduccions de Zootrops, praxinoscops i dels primers projectos (en miniatura, metàl·lic).

Cursos: Molt assequibles (15€) dedicats a tractar tot tipus de temàtiques: Sèries de culte, L’art en els títols de crèdit, Secundaris de primera o Benvinguts als 80.

.

La llibreria del cinema

(Sepúlveda 87)

Abans parlàvem de marxandatge. Una referència més pels amants de les figuretes: http://presidentialmonsters.com.

Què és “LLDCF”?: Llibreria amb un fons bibliogràfic molt ben nodrit. Llibres per a neòfits i per a entesos. Llibres per a aprendre a fer cinema, per a prendre a veure’l o només per a recrear-s’hi.

Què tenen?

-Secció dedicada als CDs de bandes sonores i DVD’s d’importació .

-Un “a part” dedicat al món de la il·lustració (llibres de novel·la gràfica d’importació).

-Un altre, dedicat al marxandatge selecte (clauers, papers-ràpis amb seqüències de pelis històriques (Un chien andalou) o l’espasa d'El Hobbit.

-Curs gratuït de guió cinematogràfic (un divendres al mes).

.

Cinemascope. Col.leccionisme cinematogràfic.

(Torrent de l’Olla 101)

Vosaltres sou molt mitòmans?

Ara parlarem d’una botiga per als arqueòlegs i cinèfils, un espai on podrem trobar tresors antics relacionats amb el cinema: Cinemascope (abans al carrer de La Perla, a Gràcia, i des de fa un parell d’anys al carrer Torrent de l’Olla, 101), una botiga de col.leccionisme cinematogràfic.

Pòsters, catàlegs, fulletons de mà, revistes, DVD’s, llibres (de tot el cinema que pogueu pensar), àlbums de cromos (en tenen també de futbol, etc.). Tot el material que pogueu imaginar, ells el tenen.

Un a part vintage, amb lamparetes per a reproductors, bobines, cartutxos per a cinexin...

També compren material de cinema: Si teniu qualsevol del material que hem dit i ni sabeu què fer-ne, ells en compren.