Vostè primer
Ara, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 3 a 4 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés

El guardià invisible i Un monstruo viene a verme

.

El guardià invisible és la primera novel·la de l'autora basca Dolores Redondo. Sens dubte, un grandíssim debut que tracta amb molta serietat el tema policial i que es basa en la cultura popular: màgia, llegendes i mites que parlen del basajaun (l’home guardià de les normes, el guardià del bosc) o de la Mari (una espècie de deessa de la fertilitat).  Ja s'ha publicat en 10 idiomes i d’aquí a un temps segur que farà el salt a la gran pantalla, perquè ja se n’han venut els drets cinematogràfics.

En català l'ha publicat Columna Edicions i en castellà, Destino. La traducció al català l'han fet Laia Font i Núria Garcia.

.

.

Un monstruo viene a verme de Patrick Ness a partir d’una idea original de Siobhan Dowd, és una novel·la per a adolescents, tot i que en realitat no hi ha límit d’edat per a gaudir-ne. L’edició del llibre és perfecta i, si el llegiu, entendreu per què és la primera vegada que un llibre guanya al mateix temps la Medalla Carnegie al mèrit literari i la Kate Greenway al mèrit artístic (dos premis molt prestigiosos al Regne Unit). L'ha publicat l'editorial DeBolsillo.

.