Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta

'Hailo', l'aplicació per demanar taxis a Barcelona.

HAILO

Hailo és una aplicació per a iPhone i Android que et localitza al mapa i t’ensenya els taxis col·laboradors que tens més a prop i el temps que trigaria en arribar el més proper. Jo ho vaig provar i en 3 minuts tenia taxi, si volia.

Si demanes el taxi vas veient en el mapa com se’t va apropant, en temps real. I quan arriba al punt de recollida ho fa sense baixar la bandera i t’espera gratuïtament fins a 5 minuts!

I un dels grans avantatges és que pots demanar i pagar el taxi encara que no duguis diners, o fins i tot encara que t’hagin robat la cartera o el moneder… pots pagar directament des de l’aplicació, perquè prèviament tens l’opció de registrar la teva targeta de crèdit i pagar amb aquestes dades.

Els taxistes que vulguin apuntar-s’hi han d’anar a les oficines de Hailo a Barcelona i rebre una formació d’uns 45 minuts per dominar la seva pròpia aplicació (especial per als taxistes col·laboradors). Això sí, han de pagar un 10% de comissió de cada carrera que aconsegueixin per aquest mitjà. Però igualment els surt a compte.

L’aplicació la van crear fa uns mesos a Londres i està disponible per a Barcelona, Madrid i moltes de les capitals del món. És gratuïta i es pot descarregar en anglès, castellà i també català!