Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

La recomanació dels Blogs Vivants: relació qualitat preu

Si ara, per superar la costa de gener, busqueu restaurants amb bona relació qualitat-preu, The Rossinis ens n´han recomanat uns quants:

Tandoor (C/Aragó, 8, Barcelona—Sants)

El degà dels restaurants indis de Barcelona passa a mans de la segona generació familiar. Ivan Surinder —Barcelona, 23 anyets—  pren el relleu en un restaurant allunyat de tots els tòpics hindús. Menjar-hi de carta surt per uns 20-25€.

Madre Lievito (C/Llacuna, 1, Barcelona—Poblenou)

Benvinguts a Nàpols: escandalosos, irreverents, únics. Ofereixen algunes de les millors pizzes de Barcelona. Mai sabreu quanta gent hi treballa. De fet, sembla impossible que la cosa els hi pugui anar tan bé. Per 15-20€, sortirem ben entatxonats.

La Pubilla (Pl. de la Llibertat, 23, Barcelona—Gràcia)

És d’aquells llocs que voldries mantenir en l’anonimat per no haver-hi de fer mai cua. Amb “La Pubilla”, per desgràcia, ja és massa tard. Cuina casolana, sense estridències, d’un nivell sideral. El seu menú diari (14€) és addictiu.

Blitz (Pl. Urquinaona, 8, Barcelona—Eixample)

Els creadors de l’hamburgueseria Oval amplien horitzons amb el pa com a vehicle. Al Blitz hi trobareu sandvitxos catedralicis. Sí, així de grans. Posen una mica de llum en un territori feréstec per a l’estòmac. Amb uns 10€ sortirem tips.

Matís Bar (Plaça Nova, 5, Barcelona—Gòtic)

Tapes excel·lents i poc típiques de la mà d’Artur Martínez, xef de l’estrellat Capritx de Terrassa. Hi sucareu molt de pa. Situat a l’interior del Col•legi d’Arquitectes, un entorn molt especial. Ronda els 25€.

La Cava (Carrer del Mestre Güell, 5, Tàrrega)

Cuina de temporada a través de platets i petites racions. La carta sempre canvia, però mai no falla, i els productes són de la terra a la vegada que poc habituals. Als fogons Albert Marimón, Xef Català de l’Any 2012. Ja tenen dues « seus » a Barcelona. Per sota dels 20€.

El Celler (Carrer de Gaudí, 2, Matadepera)

Un restaurant clàssic sovintejat per gent d’ordre. Des de fa un temps ofereixen uns menús d’altíssim nivell i molt ajustats de preu tots els dies de la setmana : el de tapes per 25€ i el de brasa per 30€. Tot inclòs.

Bonus:

El Bar (C/ Calàbria, 118—Nova esquerra de l’Eixample)

No s’han trencat el cap amb el nom, d’acord, però la cuina d’aquest bar no és de les que regalima oli per tots costats. És un neobar. Platets amb bon produte, presentacions cuidades i una plata de formatges per tancar els àpats. Visca la revolució! 25-30€.

Ceviche 103 (C/Londres, 103, Barcelona—Eixample)

Els Adrià ho van pronosticar: la cuina peruana té molta corda. La d’aquest restaurant de l’Eixample és especialment recomanable al migdia (menú de 15,50€). La leche de tigre dels seus cebiches us ho eriçarà tot.

Madre Lievito (C/Llacuna, 1, Barcelona—Poblenou)

Tacos mexicans deliciosos en un passatge molt a prop de la Sagrada Família. Local petit i acollidor amb una decoració d'aires mexicans que fuig del cartró pedra tipus Port Aventura. Per menys de 20€ rodolareu.