Versió RAC1
Ara, de 15 a 20 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés
En Directe
I després, de 20 a 23 h
L’Espanyol juga a RAC1
Burgos - Espanyol

Les receptes de la Carbó... amb pinya

Si sou dels que mengeu pinya per festes, podeu comprar-la una mica abans i preparar-ne algunes receptes. Per exemple, les que avui ens ha explicat la Mireia Carbó, a la secció de cuina amb en Pere Puigbert. Aquí les teniu!

CREPS FARCIDES DE BRIE, PERNIL I PINYA

100 g de farina

1 ou

¼ l de llet

2 cullerades d’oli

Mantega

I per al farcit...

180 g de formatge brie

100 g de pernil del país

½ pinya petita

Com ho fem?

Per preparar les creps, bateu la farina, l’ou, la llet i l’oli amb la batedora elèctrica fins que no quedin grumolls. Deixeu reposar la barreja durant uns 30 minuts. Escalfeu en una paella una mica de mantega i aboqueu-hi a sobre una capa fina de la barreja anterior. Quan comenci a daurar-se, doneu-li la volta i deixeu que es faci per l’altre banda. Serviu les creps farcides amb uns talls de brie, pernil i uns dauets de pinya. Acabeu-les escalfant-les uns minuts de forn per tal que el formatge es desfaci.

SALMÓ AMB SALSA DE CODONYAT I ÀNIMA DE CÍTRIC AMB CANONETS DE FIGUES

4 lloms de salmó

200 g de codonyat

3 cebes

200 ml de brou de peix

½  llimona

Figues seques o prunes

Oli d’oliva

Sal

Com ho fem?

Talleu les cebes en juliana i coeu-les amb un raig d’oli d’oliva fins que siguin ben rosses. Afegiu-hi el codonyat a daus i el brou de peix. Remeneu fins aconseguir una salsa. Afegiu-hi la ratlladura de la ½ llimona. Salpebreu el salmó i marqueu-lo en una paella. Feu-li un xup-xup dins la salsa. Serviu el peix amb la salseta i uns minidaus de figues o pruna per damunt.