Tu diràs
Ara, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
En Directe
I després, de 1:05 a 2 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Qui es mereix un joc?

Hi ha persones que són notícia perquè han desenvolupat un projecte cultural o social, perquè han fet un descobriment o perquè tenen una trajectòria que els han fet destacar de la resta. Des d’aquesta secció volem premiar-los de manera especial per la seva feina. I el nostre premi serà... un joc!

Cada cop presentarem un parell de persones i disposareu d’informació complementària per triar amb arguments. Al final de la secció anunciarem a qui enviarem el joc.

Com el joc d’avui és Coup, un joc de cartes relacionat amb mentides i saber actuar molt bé. I els dos candidats d’avui són bons davant un escenari:

Lluís Juanet és el director artístic de Viu el teatre. Es mereix un joc perquè acaben de començar El club dels petits espectadors, un club pensat per a famílies amb ganes de descobrir els secrets de les arts escèniques i viure-les intensament. Tots els membres d’aquest Club podran gaudir d’activitats exclusives en les estrenes dels espectacles programats a en aquesta edició de Viu el teatre, coneixeran personalment els equips artístics i tècnics dels espectacles, podran veure el procés de creació d’un espectacle o experimentar amb els elements escenogràfics i tècnics dels muntatges teatrals.

Enllaços per saber-ne més:

Jesús Alonso, no és actor però ha d’actuar davant d’un públic molt exigent. Acaba d’impartir una sessió sobre la creació d’escenaris 2D i 3D per videojocs. Però es mereix un joc perquè està treballant pel futur ja que els seus alumnes han estat nois i noies de 5è de primària. La iniciativa s’emmarca dins un programa que es diu  Universitat dels Nens i les Nenes de Catalunya i que apropa la universitat, la ciència i la cultura als alumnes d’educació primària.

Crèdits de les imatges: