Vostè primer
Ara, de 2 a 3 h
Vostè primer
amb Marc Giró
En Directe
I després, de 3 a 4 h
Versió RAC1
amb Toni Clapés

Recomancions dels dies 21 i 22 de gener

Aquí teniu les recomanacions que us hem fet durant aquest cap de setmana:

- Anar a veure la pel·lícula Los descendientes , dirigida per Alexander Payne i protagonitzada per George Clooney. Tant el nostre crític com els nostres oients han coincidit a dir que és una pel·lícula extraordinària.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F8zqqKQoD_M[/youtube]

- Llegir el llibre Els guardians del missatge del periodista i professor de comunicació política  Toni Aira (editorial Trípodos).

- Anar entre els dies 31 de gener i 5 de febrer al DocsBarcelona , el festival internacional de cinema documental. Hi podreu veure un munt de documentals molt interessants, com per exemple iThemba , The Human Tower o Give Up Tomorrow .

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6p7L9qPxCms[/youtube]

[vimeo]http://vimeo.com/23343673[/vimeo]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7cTJ62-dagQ[/youtube]

- Anar a comprar fotografies a la botiga Yellow Corner (carrer Consell de Cent, 354) i a comprar fanzines, pòsters i il·lustracions a F atBottom (carrer Salvà, 19).  Per cert, la botiga en línia de productes danesos que ens ha recomanat una oient és aquesta.

- Donar un cop d'ull a la web d'històries reals creada per l'antropòleg francès François Beaune, Histoires vraies, al bloc de cinema Sense Presses i també al bloc La invasió twin, en què una periodista mare de dues bessones explica les seves peripècies.

També podeu visitar el web del Telèfon de l'esperança .

- Descarregar-vos les aplicacions GymPact (que et paga per anar al gimnàs i et cobra si no hi vas) i  GPS Alarm (que t'avisa quan estàs arribant a la teva parada de metro o de tren).

- I, per acabar, aquí podeu veure el campió de bicitrial Xavi Ksas en acció.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IbRFXovTG5s[/youtube]

- Per cert, aquí teniu el bloc que ens havíem deixat: