El món a RAC1
Ara, de 8 a 12 h
El món a RAC1
amb Jordi Basté
En Directe
I després, de 12 a 13 h
La competència
amb Òscar Andreu i Òscar Dalmau

Restaurant Wall 57

Wall 57, inaugurat el 2 de febrer del 2012, és el germà del restaurant Coure.  En aquest cas, però, està situat molt més a prop de la natura, a Valldoreix, a una passejada dels Ferrocarrils Catalans.

Ja vam parlar en una altra ocasió del restaurant Coure.  Els oients recordaran que l'ànima del restaurant, l'Albert Ventura, és un cuiner apassionat, entregat i infatigable, algú que ha faltat a la feina en comptadíssimes ocasions.  Doncs bé. Ara ha obert el Wall 57, un espai ampli, amb molta llum, situat en un entorn tranquil i relaxat.

Segurament, una de les millors decisions que ha pres l'Albert és la de situar, al peu del canó del Wall 57, el Pol Turull.  El Pol és un sommelier que els habituals del Coure segur que recordaran per la seva professionalitat a l'hora de tractar el client, i que senzillament és un crack no només a l'hora de transmetre els seus extensos coneixements del món del vi, sinó també, com l'Albert, a l'hora d'anticipar-se a les necessitats del client.  Aquesta és una de les coses que cal remarcar de la filosofia de tots dos establiments.  Aquesta n'és una, i l'altra és l'obsessió pel producte, la qualitat del qual supera el preu, que és molt ajustat.  Les ostres Guillardeau del  número 1, per exemple, que ells tenen a 3,50€, les podem trobar en alguns restaurants de Barcelona a 6 o 7 €.

El local és molt ampli, té la cuina oberta i a la vista dels comensals de la barra. Què hi podem trobar?

Bon producte, sense gaire manipulacions per tal de respectar-lo al màxim, com és el cas del tartar: vaca vella de galícia tallada a ganivet, condimentada només amb rovell d'ou, un toc de salsa perrins, HP, soja, mostassa i tabasco.  O la truita de patates, feta al moment, amb ous de calaf, patata ecològica, ceba del maresme.

Excepte l'hamburguesa i el filet, tot el que serveixen són mitges racions, cosa que permet compartir un bon nombre de plats. El tiquet mig és sobre els 35€  amb vi, tot i que, evidentment, es pot fer de més i de menys.

Vi: aposta per productors petits, de DOs remotes, varietats autòctones...Ofereixen unes 40-50 referències que van canviant, amb un únic vi de cada productor i gran diversitat de zones, cosa que fa que s'hi puguin trobar vins de diferents gammes de preus (molts dels quals també serveixen per copes).

IMPORTANT!!! TENEN TERRASSA, I PER TANT LA POSSIBILITAT DE MENJAR A FORA EN UN AMBIENT TRANQUIL, ARA QUE ARRIBA EL BON TEMPS.

La recepta :

Com que una imatge val més que mil paraules, avui no donarem la recepta, sinó l’adreça web on podem veure en Pau Pérez, que és el cap de cuina del Wall 57, preparant algunes receptes del restaurant.

gastronosfera.com

-web de tv3 (programa cuines)

-lletons amb mantega negra

-tiradito

-amanida de salmó

Rbla. de Mossèn Jacint Verdaguer, 57 - Valldoreix

Tel. 93 589 50 60 (Imprescindible trucar!!)

www.wall57.com - booking@wall57.com

Dm., dc. i dj., de 13 h a 15. 30 h i de 20 h a 23. 30 h Dv. i ds., de 13 h a 16. 30 h i de 20 h a 00.30 h

Pàrquing gratuït i amb vigilància