No ho sé
Ara, de 20 a 22:30 h
No ho sé
amb Anna Vallhonesta
En Directe
I després, de 22:30 a 1:05 h
Tu diràs
amb Aleix Parisé
Bàsquet a RAC+1
En Directe
Bàsquet a RAC+1
Bayern vs. Barça
En Directe

Últim Crit: Google Chromecast i la maleta-patinet Micro-Luggage

ChromeCast

35 euros a la mateixa web del producte .

Potser molts ja coneixeu un aparell que es diu Apple TV, que és un aparell que es connecta a la tele i et permet veure pel·lícules o escoltar música del teu iPhone o iPad a través de la pantalla gran.

Doncs Google ha presentat fa poques setmanes a l’Estat espanyol (ja fa mesos que existeix al món) un producte que vol competir directament amb Apple TV, però que només val 35 euros, i no 112, com l’altre.

ChromeCast és una mena de punxó USB però que enlloc de connectar-se a l’USB de la tele es connecta a l’entrada HDMI. Un cop connectat t’ofereix diverses coses: La més interessant és que pots associar el teu ordinador, mòbil o tauleta (apple o android) i pots enviar el vídeo o música que estiguis reproduint a la pantalla de la tele. Fins i tot, amb l’ordinador pots enviar la finestra del navegador chrome que estiguis veient, de manera que pots navegar per internet amb la pantalla gran de la tele, cosa que de vegades s’agraeix.. I tots els videos de YouTube, Vimeo, etcètera se’t reprodueixen perfectament. Ara també permet veure la pantalla completa de l’Ordinador.

També pots veure les pel·lícules o músiques que puguis comprar a través de Google Play. O amb Play Music, que és una mena de barreja entre Spotify i iTunes dels dispositius Android.  O Play Movies, que és el mateix, però per pel·lícules.

I tot això funciona per wifi. Tots els aparells que estiguin connectats al mateix router li poden enviar continguts al Chromecast.

Val la pena? Per 35 euros, crec que sí. Si hagués costat més, potser no.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yTwTJoEH2hk[/youtube]

.

La maleta-patinet Micro-Luggage

198 euros a Amazon.es

No sé si us heu trobat mai amb la situació d’arribar tard a un vol i que t’estiguin cridant, últim avís... últim avís...

i no arribes, i vas carregant la maleta, i t’agradaria poder anar més ràpid, però vas cansat...

Doncs us presentem la maleta Micro-Luggage, una maleta que incorpora un patinet que es pot plegar i desplegar, i et converteixes en el fittipaldi de l’aeroport! És una maleta petita, de 26 litres, de les que es poden portar amb tu a l’avió, que pot suportar fins a 100 kg de pes, i trobo que és una idea sensacional!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AtttI3cr5lY [/youtube]